(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäsuunnittelija
Suomen Erillisverkot -konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Järjestelmäsuunnittelijaa

Haemme ICT-tuotantoomme valvonta- ja raportointijärjestelmien suunnittelijaa ja kehittäjää järjestelmäsuunnittelijan tehtävään. Järjestelmäsuunnittelijana suunnittelet, rakennat ja käyttöönotat valvonta- ja raportointijärjestelmiä. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Leijonaverkot Oy:öön.

Työhön palkattavalta henkilöltä vaaditaan itsenäistä työotetta, mutta myös kykyä toimia yhteistyössä ja kuunnella sisäistä asiakasta. Ratkaisujen käyttöönottoa ohjataan projektien avulla ja niihin liittyy myös tuotantoprosessien kehitystä. Pyrimme järjestelmissä avoimen lähdekoodin käyttöön.

Windows – ja Linux -käyttöjärjestelmät ovat sinulle tuttuja. Sinulta onnistuu myös pienimuotoinen ohjelmistokehitys sekä skriptaus.

Olet reipas, oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti. Ongelmien selvitys ja ratkaiseminen eivät jää sinulta tekemättä vaan vastuu niistä tuntuu sopivalta haasteelta. Uusien järjestelmien integrointi valvonta- ja raportointikokonaisuuksiin motivoi sinua ja pystyt näkemään tuottamasi palvelun tiekartan. Tuot myös automatiikan järjestelmiisi. Osaat kuvata suunnitelmasi ja ratkaisusi kirjallisesti ja pystyt kouluttamaan ratkaisusi myös muille asiantuntijoillemme.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Jyväskylässä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Koponen p.0407659266 14.11.2018 klo 12-15 ja 15.11.2018 klo 12-15 välisinä aikoina.

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 22.11.2018 mennessä.