(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäsuunnittelija
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Maanmittauslaitos tuottaa kansalaisille ja organisaatioille maan käyttöön ja hyödyntämiseen tarvittavaa tietoa. Kehitämme tietojärjestelmiä, edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista, teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja sekä huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä. Työntekijöitä meillä on vajaa 1 800 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Tietotekniikkapalvelukeskus auttaa maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan virastoja hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia. Kehitämme voimakkaasti suomalaisten palveluiden digitaalista tulevaisuutta. Asiakasvirastojamme ovat mm. Elintarviketurvallisuusvirasto, Maaseutuvirasto, maa- ja metsätalousministeriö ja Luonnonvarakeskus. Palvelujen loppukäyttäjinä on viranomaisten lisäksi myös kansalaisia.

Teknologiaratkaisut-tulosyksikössä meillä on intohimo ja kiinnostus teknologioita kohtaan. Vastaamme hallinnonalan yhteisestä teknisestä arkkitehtuurista, järjestelmäkokonaisuuden hallittavuudesta, tietojärjestelmäympäristöjen yhtenäisyydestä sekä toimittajanhallinnasta.

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira ja Maaseutuvirasto Mavi sekä osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskuksesta yhdistyvät. Muodostettava Ruokavirasto aloittaa toimintansa 1.1.2019.

 

Työtehtävät

Teknologiaratkaisut-tulosyksikkö hakee kahta järjestelmäsuunnittelijaa Sovelluskehitys -vastuualueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Jos pidät ohjelmistojen kehittämisestä ja ohjelmoinnista, saatat olla oikea henkilö tehtävään. Järjestelmäsuunnittelijana tehtäväkenttään kuuluu ohjelmiston ylläpito- ja suunnittelutehtäviä, ohjelmointia, ongelmatilanteiden selvitystä, laadunvarmistusta, automatisointia, asennuksia ja versionhallintaa. Toimenkuvaa tarkennetaan oman osaamisesi ja toiveittesi mukaan.

Tarjoamme rennon työympäristön, jossa pääset kehittämään osaamistasi hyvässä tiimissä. Uskomme tiimityön ja positiivisen asenteen tuottavan parhaan lopputuloksen.

Toimipisteemme on Helsingin Vallilassa (Elimäenkatu 17-19).

 

Hakijalta odotamme

Toimen hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tietojenkäsittelytieteen FM, DI tai IT-tradenomi) tai hyvällä mallilla olevia opintoja. Voit olla guru tai juniori, otamme sen huomioon toimenkuvassasi!

Toivomme hakijalta erinomaisia vuorovaikutustaitoja myös ei-teknisten ihmisten kanssa, innostusta ja halua oppia uusia asioita, ongelmanratkaisutaitoa ja dokumentointikykyä.

Tehtävän osaamisvaatimuksiin liittyviä avainsanoja ovat mm. seuraavat: Java, HTML5, javascript, CI, Nexus, automaatiotestaus, scrum, SQL, Oracle, Tomcat, Jenkins, Git, suomi.fi-palvelut, autentikointiratkaisut, tekninen tietoturva.

Kaikkea tätä ei tarvitse osata valmiiksi, mutta joistain avainsanoista saisi olla kokemusta. Loput olet motivoitunut oppimaan muiden asiantuntijoiden tuella.

Tule kehittämään tulevaisuuden digitaalista Suomea kansalaisille ja viranomaisille!

 

Palkkaus

Palkkaus määräytyy Maanmittauslaitoksen palkkausjärjestelmän tyyppitehtävän 105 tai 11 mukaan hakijan osaamisesta ja kokemuksesta riippuen. Tyyppitehtävän 105 palkka on 3306,62€/kk ja tyyppitehtävän 11 palkka on 3585,67€/kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tyyppitehtävän palkasta.

 

Edut

Työajoissa ja -paikoissa on joustoa, ja työ- ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen koetaan meillä hyväksi. Laajassa organisaatiossamme on paljon ammatillisia kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia.

Henkilöstön hyvinvointia tuemme monin tavoin. Olemme Sulkavan soutujen vakiokävijöitä, ja omat joukkueet löytyvät jalkapalloon ja salibandyyn. Liikunnan lisäksi tuemme kulttuurin harrastamista.

 

Tehtävän hakeminen

Tutustu paikkaan (ID 30-232-2018) www.valtiolle.fi -sivustolla ja hae tehtävää viimeistään 24.4.2018 klo 16:15 mennessä.

 

Lisätietoja

vastuualuepäällikkö Topi Laamanen

+358 40 843 2947

topi.laamanen@maanmittauslaitos.fi

 

johtaja Jenni Mielikäinen

+358 40 543 0716

jenni.mielikainen@maanmittauslaitos.fi

 

Tutustu Maanmittauslaitokseen