(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäsuunnittelija, tutkimuksen it-tuki
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Etsimme tietohallinnon infrapalvelut-tiimiin

JÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJAA

yliopiston tutkimuksen it-tukipalveluihin.

Järjestelmäsuunnittelija työskentelee tietohallinnon infrapalvelut-tiimissä, ja hänen vastuualueensa painottuu erityisesti Oulun yliopiston tutkimustoiminnassa tarvittavaan it-tukeen, esimerkkeinä laskentapalvelimien ylläpitotehtävät, Linux-järjestelmien ylläpito, tieteellisten ohjelmistojen asennukset, pilvipalveluiden mahdollisuuksien hyödyntäminen, tietoturva-asiat, tutkijoitten auttaminen it-ongelmien ratkaisuissa, käyttäjien opastaminen ja neuvonta, jne.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää Linux-järjestelmien teknistä tuntemista ja käytännön kokemusta Linux-järjestelmien ylläpito- ja kehittämistehtävistä. Windows-järjestelmien hallitseminen ja aktiivihakemiston tuntemus auttavat työtehtävistä suoriutumista. Pilvipalveluiden tuntemus katsotaan eduksi.

Analyyttinen, itseohjautuva ja aikaansaava työote auttavat sinua tehtävässä onnistumisessa. Lisäksi toivomme sinun suhtautuvan asiakkaisiimme ja työtovereihisi arvostavasti ja yhteistyöhaluisesti sekä olevan kommunikoinnissasi avoin, rohkea ja innostava.

Järjestelmäsuunnittelijan tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen näköalapaikan Oulun yliopiston tutkimuksen, vaativien tietojärjestelmähankkeiden ja mielenkiintoisten tehtävien parissa. Infrapalveluissa saat paikan huipputiimissä, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ammattitaitoisten työkavereitten tuella. Koulutamme myös henkilöstöämme tarpeen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävässä on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävään valittavalta edellytetään myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasoille 8-9. Tehtävä on vakituinen ja siinä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jos haluat omalta osaltasi olla mukana kehittämässä Oulun yliopiston tulevaisuutta ja tukemassa laadukasta opetusta ja huippututkimusta, niin jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 9.8.2019.

Työn aloittamisen ajankohta on 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan myöhemmin.

Kuulostaako sinun tehtävältäsi? Hae tehtävää tai kysy lisää, jos jokin vielä askarruttaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa tietotekniikkapäällikkö Veikko Suorsa, veikko.suorsa(at)oulu.fi, puh. 029 448 3113. Huomioi kesälomat ja tee mahdolliset yhteydenotot 17.6.-26.6. tai 31.7.-9.8. välisinä aikoina.