(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäsuunnittelija - Kouvola, Lahti, Kotka, Kuusankoski
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Kymijoen ICT on kehittyvä, mahdollisuuksia ja haasteita tarjoava ICT-alan työnantaja Kymenlaaksossa. Tuotamme ICT-ratkaisuja yritysten, maakuntien, kaupunkikonsernien ja niiden sidosryhmien tarpeisiin. ICT-palveluissamme työskentelee yli 60 alan ammattilaista Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa. Palveluja tuotamme koko Suomen alueella.
Haemme asiakkaallemme Kymijoen ICT järjestelmäsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan järjestelmäpalveluiden vastuulla olevien alustaratkaisujen ja palvelujen elinkaaren mukaisista tehtävistä. Järjestelmäsuunnittelijana tuotat asiakkaille operatiiviseen toimintaan liittyviä 24/7-järjestelmä- ja konesalipalveluja. Tehtävässä vastaat myös järjestelmien käyttöönotoista ja niiden ylläpidon suunnittelusta yhdessä yhtiön ja asiakkaan sekä toimittajien asiantuntijoiden kanssa.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta ja ammattitaitoa ICT-järjestelmien suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitotehtävistä.
Tehtävissä menestyminen edellyttää
 • nykyaikaisten tietojärjestelmien ja verkkojen kehittämis- ja ylläpitomenetelmien hallintaa
 • vahvaa osaamista Linux CentOS ja Ubuntu sekä muista OpenSource järjestelmistä mm. Posfix, BIND, Apache, PhP, ShoreWall, MySQL ja Squid.
 • Microsoft palvelin tuotteiden osaamista mm. Windows server, Azure, O365, SQL Server, Skype ja SharePoint.
 • virtualisointi, konesali ja datavarmistus osaamista mm. VMware, Citrix ja NetApp
 • dokumentointi ja ohjeistus taitoa, mm. Microsoft Office, Visio ja SharePoint ohjelmistoilla

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä johdonmukaista ja proaktiivista työskentelytapaa. Olet vahva tiimityöskentelijä ja sinulla on organisointitaitoja sekä hyvä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky. Työn luonne vaatii matkustusta, mutta tapahtuu pääsääntöisesti Kuusankoskella sijaitsevalla toimistolla.
Arvostamme
 • alaan liittyviä kursseja ja sertifiointeja
 • kokemusta järjestelmien siirto- ja migraatiotehtävistä sekä projektitoiminnasta
 • hyperkonvergenssi osaamista
 • ITIL tuntemusta
 • kokemusta käyttövaltuushallinnasta
 • skriptaus- ja ohjelmointitaitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisia sekä haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä ammatissasi eteenpäin. Saat tueksesi asiantuntevan työyhteisön, nykyaikaiset työkalut sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 17.5. klo 10-11 ja 21.5. klo 14-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.5.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi