(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäsuunnittelija (Business Analyst)
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Etsimme tuotekehitystiimiimme tuotannon ja materiaalihallinnon liiketoimintatarpeita ymmärtävää järjestelmäsuunnittelijaa. Tulet työskentelemään Visma Nova tuotekehityksessä Vaasassa. Visma Nova on yksi Suomen suosituimmista toiminnan- ja taloudenohjausjärjestelmistä.

Tehtävässä kehität, koordinoit ja innovoit ohjelmistoja yhdessä Visma Nova asiantuntijoiden, sekä asiakkaiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu tehtävät määrittelystä testaukseen, julkaisuun ja dokumentointiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä yritysten tuotannon ja materiaalihallinnon toimintaprosesseista. Sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta vastaavien toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä tai niiden tuotekehityksestä. Kykenet systemaattiseen työskentelyyn ja tuottamaan määrittelyitä sekä ohjeita muille tiimiläisille.

Odotamme sinulta määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja. Olet kiinnostunut yksityiskohdista, mutta näet myös niiden yläpuolelle hahmottaen kokonaisuuksia moniulotteisesti. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on halu ja kyky toimia "tulkkina" asiakastarpeiden ja ohjelmistokehittäjiemme välillä.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia, kokeneita sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua kasvuyritystä, jossa kannustetaan kokeilemaan, oppimaan ja haastamaan olemassa olevia käytäntöjä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään 30.10.2020.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Visma Nova Team Manager Tanja Takala, puh. 050 340 23 80,
Business Line Manager Tero Oksala, puh. 044 574 98 86,

Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Yritys työllistää Suomessa noin 230 henkilöä ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Vaasassa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi