(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäpäällikkö
Aurora Kilpilahti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme nyt Aurora Kilpilahteen 

JÄRJESTELMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Järjestelmäpäällikkö vastaa Kilpilahden sähköjakeluverkon käyttöä, valvontaa sekä mittausdatan käsittelyä tukevien tietojärjestelmien kehittämisestä, ylläpidosta ja käyttämisestä itsenäisesti sekä yhteistyössä kumppanien kanssa.  Hän toimii myös Scada- järjestelmän pääkäyttäjänä ja huolehtii energiamittauksen kattavuudesta. Järjestelmäpäällikkö osallistuu sähköverkon tasehallinnan ylläpitoon ja kehittämiseen sekä oman henkilökunnan koulutukseen vastuualueellaan. Hän raportoi Kilpilahden Site Managerille.

Järjestelmäpäällikkö toimii myös asiakasrajapinnassa asiakkaan ja Auroran mittaustietojen ja data-tiedonvaihdon ylläpidossa ja kehittämisessä. Auroran energiamittauksen ja mittaustietojen kehitystarpeiden hankkeistamisen valmistelu kuuluu myös järjestelmäpäällikön vastuisiin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa työkokemusta jostain teollisesta tai sähköverkkoihin liittyvästä automaatiojärjestelmästä. Arvostamme myös SCADA - ja tasehallintajärjestelmien tuntemusta sekä kokemusta Windows/Linux palvelujärjestelmien operoinnista. Toimintatyyliltäsi olet vastuuntuntoinen, reipas ja huolellinen tiimipelaaja.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä toisinaan myös paineen alla.
Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto, opinnot tietoliikenne-tekniikasta ja/tai automaatiojärjestelmistä sekä hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän energia-alan näköalapaikalla sekä mukavan ja rennon työyhteisön hyvien kulkuyhteyksien päässä Porvoon Kilpilahdessa. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Harri Vuontelo 044 - 577 1204. 

Lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään  28.10.2020 mennessä mutta toimi nopeasti koska käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. https://inhunt.fi/inhunt_jobs/jarjestelmapaallikko/