(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäpäällikkö
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Sarastia Oy tarjoaa kunnille ja kuntaorganisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita, ohjelmistoratkaisuja sekä perintä-, hankinta- ja rekrytointipalveluita. Sarastia on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon yritys, joka työllistää runsaat 850 työntekijää sekä välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Sarastian liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Sarastia-konserniin kuuluvat tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Sarastia Perintä Oy ja Onvire Oy.

Sarastia panostaa suuresti digitalisaation ja oman ohjelmistokehityksen kautta asiakkaidemme sujuvampaan arkeen. Sarastia toimii läheisessä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja älykkäiden startupien kanssa. Kotimaisen omistuksemme ansiosta tietotaidon ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tulokset pysyvät Suomessa.

Organisaation laajentuessa etsimme Sarastialle

Järjestelmäpäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen vetämään Alustapalvelut - tiimiä. Tehtävänäsi on johtaa alustapalveluita niiden suunnitellessa, kehittäessä ja ylläpitäessä palvelujemme taustajärjestelmiä ja niiden integraatioita. Toimit henkilöesimiehenä koko tiimille ja vastaat sen budjetista sekä johdat tiimisi kehityshankkeita. Vastaat osaltasi kumppaneidemme ohjaamisesta yhdessä it-palvelupäälliköidemme kanssa. Palvelujemme skaalautuvuus, vikasietoisuus ja tietoturva ovat sinun käsissäsi, apunasi toki tiimisi lisäksi sarastialaiset kollegat ja kumppaniverkostomme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Soveltuvaa koulutusta
  • Aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja resurssien hallinnasta
  • Kokemusta erilaisista ictratkaisuista ja -teknologioista (mielellään erityisesti Microsoft)
  • Ratkaisuhenkisyyttä, proaktiivista ja järjestelmällistä työotetta


Omatoimisuus, asioiden priorisointi ja kompleksisten kokonaisuuksien hallinta sekä asiakaspalvelutaidot ovat arvostettavia ominaisuuksia tässä tehtävässä. ITIL ei ole hopealuoti, mutta sen tai vastaavan metodologian tuntemus helpottaa kommunikointia sidosryhmien suuntaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan julkissektorin digitalisoitumiseen, mahdollisuuden oppia uutta ja pitää osaamisestasi huolta, asiantuntijatiimin johtamisen ilot ja surut , mukavan työyhteisön tuella. Toimipisteesi voi sijaita missä tahansa Sarastian toimipisteessä. Alustapalveluiden tiimi sijoittuu nyt paikkakunnille Pori, Hämeenlinna, Vihti, Kouvola ja Rovaniemi. Työtä tehdään paljon virtuaalitiimeissä, ja Sarastia suosiikin etätyötä aina kun se on mahdollista. Tarpeen tullen työ sisältää myös matkustusta.

Hae tehtävää 18.10.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "Järjestelmäpäällikkö, Sarastia" -kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Senior Consultant Kati Tuominen maanantaina 5.10. klo 9-10, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.