(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäpäällikkö
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Tehtävän kuvaus

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen järjestelmäpäällikön virka. Tehtävän sijoituspaikkana on digitaalisten palveluiden yksikkö Helsingissä. Järjestelmäpäällikön tehtäviin kuuluu toimiminen lähitukiryhmän esimiehenä sekä oman vastuualueensa palveluvastaavana. Ryhmäsi vastaa Suojelupoliisin päätelaitteista ja niiden elinkaarenhallinnasta sekä erilaisista yhteiskäyttöisistä sovelluksista. Järjestelmäpäällikkö osallistuu käytännön tasolla oman vastuualueensa palvelutuotantoon.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Suojelupoliisin virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta käytännön osaamista seuraavista kokonaisuuksista ja teknologioista:

  • Päätelaitteiden konfiguraationhallinta (Esimerkiksi SCCM, Choclatey)
  • Päätelaitteiden elinkaarenhallinta (hankinta, hallinta, päivitykset, poistot)
  • Erilaiset intranet-järjestelmät (Esimerkiksi Confluence, Sharepoint tai vastaavat)
  • Sähköposti- ja pikaviestinjärjestelmät
  • Hakemisto- ja pääsynhallintajärjestelmät
  • Tulostusratkaisut

Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva IT-alan tutkinto.Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta päätelaite- ja lähitukipalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä osana palvelutuotanto-organisaatiota, hyviä yhteistyötaitoja sekä ratkaisulähtöistä asennetta. Odotamme myös, että yleisesti tunnetut palvelunhallinnan prosessit (esim ITIL) ovat sinulle tuttuja ja olet ollut mukana viemässä tällaisia prosesseja käyttöön tai olet jatkokehittänyt jo käytössä olleita prosesseja.

Lisäksi odotamme hyvää englannin kielen taitoa, ryhmätyöskentelytaitoja, tietoturvaosaamista ja oma-aloitteisuutta. Eduksi luemme turvallisuussektorin toimialan tuntemuksen. Muun kielitadon voimme lukea eduksi. Erilaiset vastuualueisiin liittyvät sertifionnit ja aiempi esimieskokemus asiantuntijaorganisaatiossa voidaan laskea eduksi. Koska emme turvallisuussyistä voi kertoa tarkkoja tietoja valitsemistamme teknologioista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman laajasti osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

Työssä tarvittava kielitaito

Tehtävässä tarvitaan hyvän suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 24.10.2019 16:15
ID: 26-1298-2019

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Suojelupoliisin kirjaamo
Ratakatu 12, PL 151
00121 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Peruspalkka vaativuustasolla 40.16 on 4186,59 € kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa palkkausjärjestelmän mukaisesti. Suoritusosa voi olla 0 - 32 %. Supon tai poliisihallinnon ulkopuolelta tulevan virkamiehen suoritusosa on alussa 3 - 6 kuukauden ajan 10 % peruspalkasta. Kokemusosaa maksetaan palvelusajan perusteella 0 - 14 % ja se voi olla 8 vuoden jälkeen 4 % ja 23 vuoden jälkeen 14 % peruspalkasta.

Edut

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Suojelupoliisi vaihde
Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimiehiltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla työavaimen
0295 480 131

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Virkaan nimittäminen edellyttää, että hakijasta tehdään tämän suostumuksella laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on toteutettu viraston työterveyshuollossa aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisesti ei ole mahdollista, sen voi toimittaa myös osoitteella:

Suojelupoliisin kirjaamo
PL 151, 00121 Helsinki.

Merkitse sekä hakemukseen että kirjekuoreen hakemasi tehtävän hakuavain. Hakemuksia ei palauteta.