(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäpäällikkö
Akavan Erityisalat

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Oletko aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijäpersoona, joka vie vaativatkin projektit tuloksellisesti eteenpäin?

Etsimme nyt

JÄRJESTELMÄPÄÄLLIKKÖÄ        

Tehtäväsi on vastata rakennusvaiheessa olevan toiminnanohjausjärjestelmämme (A-suite) kehittämisestä ja prosessien seurannasta. Teet tiiviistä yhteistyötä järjestelmä- ja palvelutoimittajan kanssa.  Huolehdit, että käytössämme olevat ohjelmistot ja laitteet ovat asianmukaiset ja vastaat niiden hankinnasta sekä budjetoinnista.

Osallistut asiantuntijana vastuualueeseesi liittyviin projekteihin, kuten digitalisaatiohankkeisiin. Lisäksi olet mukana erilaisissa jäsenpalveluita edistävissä projekteissa.  Toimit ICT-ympäristömme vastuuhenkilönä ja olet motivoitunut myös kouluttamaan omaa henkilöstöä. Toimit esimiehenä jäsenpalveluyksikkömme jäsensihteereille.

Odotamme Sinulta kokemusta vaativien järjestelmäprojektien vetämisestä ja ymmärrystä nykyaikaisesta järjestelmäarkkitehtuurista. Hallitset järjestelmät teknisesti ja hahmotat niiden keskeisen roolin osana toimintaamme, palvelujamme ja myönteistä käyttäjäkokemusta. Työ edellyttää kehittämisorientoitunutta, mutta myös käytännönläheistä työskentelyotetta.

Sinulla on erittäin vahva käytettävyysosaaminen ja arvostamme kykyäsi hahmottaa asiat laajasti sekä taitoasi ajatella loogisesti asioita soveltaen. Olet palveluhenkinen, mutta jämäkkä kehittäjä. Kykenet toimimaan sekä itsenäisesti että joustavassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Osaat viestiä teknisistä asioista kansantajuisestikin, kohderyhmät huomioiden. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, hyvät työsuhteen ehdot ja mukavan kollegaverkoston.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin seniorikonsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, parhaiten tavoitettavissa 10.4. ja 15.4. kello 14-16 välisenä aikana. Muina aikoina luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kanssa osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta viimeistään 23.4.2019 mennessä.