Järjestelmäpäällikkö
PSET

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019
Pohjois-Suomen Energiatieto Oy on energia- ja kiertotaloussektorilla toimiva ICT -palveluita tuottava kasvava yritys. Omistajiamme ovat pohjoissuomalaiset energiayhtiöt.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen JÄRJESTELMÄPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtävän kuvaus:

Järjestelmäpäällikkönä vastaat Pohjois-Suomen Energiatiedon kokonaisarkkitehtuurista, sen hallinnasta, kehittämisestä ja ohjauksesta. Pohjois-Suomen Energiatieto tuottaa ICT-palveluita energia- ja kiertotaloussektorille. Pohjois-Suomen Energiatiedon tehtävänä on hallinnoida sähkön, kaukolämmön ja veden asiakastietojärjestelmiä sekä niihin liitettäviä tietovirtoja ja tietovarastoa.
Järjestelmäpäällikkönä vastaat järjestelmäkokonaisuuden ja integraatioalustan hallinnoinnista sekä tietojärjestelmien välisten tietovirtojen yhteen sovittamisesta. Tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja dokumentoida liiketoimintaprosesseja asiakasyhtiöiden tarpeiden mukaan tiedon hallinnan näkökulmasta.
Tehtävässä menestymisen kannalta on oleellista, että kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia, yhteensovittamaan eri asiakastarpeita ja luomaan teknologisia ratkaisuita asiakkaille. Olet valmis oppimaan ja ottamaan vastuuta hankittujen tietojärjestelmäkokonaisuuksien kehittämisestä ja yhteensovittamisesta. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulu tutkinto.


Tehtävän sisältö:

* Pohjois-Suomen Energiatiedon hallinnoiman järjestelmäkokonaisuuden tietoarkkitehtuurin haltuunotto ja ohjaus
* Asiakastietojärjestelmien, tietovaraston ja integraatioalustan hallinnointi sekä tietojärjestelmien välisten tietovirtojen yhteen sovittaminen
* Uusien liiketoimintaprosessien suunnittelu- ja toteutus asiakasyhtiöille
* Kehitysprojektien johtaminen tai niihin osallistuminen

Tehtävän haltuun ottamiseksi on oleellista, että:

* Osaat hahmottaa kokonaisuuksia
* Pystyt sovittamaan yhteen erilaisia asiakastarpeita
* Kykenet luomaan teknologisia ratkaisuja asiakkaille
* Omaat projektiosaamista
* Sinulla on varma arvaus siitä, onko kWh enemmän vai vähemmän kuin MWh

Roolisi tarkentuu oman aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Pohjois-Suomen Energiatieto lupaa sinulle erittäin vähän tylsiä hetkiä työpaikalla ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, jos sinä puolestasi lupaat omata hyvän huumorintajun, olet aikaansaava ja kiinnostunut uusista teknologioista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Matti Tervasmäki +35840 8454004, matti.tervasmaki@pset.fi ja Markus Nordberg +358400926354 markus.nordberg@go-on.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241032
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi, Lappi