(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäpäällikkö
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018
Haemme Ylen ICTT -osastolle Pasilaan järjestelmäpäällikköä.

Valittava henkilö toimii yhteisten palveluiden toiminnossa HR järjestelmien alueella, lisäksi hänelle tulee alueeseen liittyviä projektivastuita.

Tehtävien pääpaino keskittyy järjestelmien ylläpidon järjestämiseen ja kehittämiseen yhdessä tietohallinnon muiden järjestelmäpäälliköiden, järjestelmä- ja palvelutoimittajien sekä alueen kehityspäällikön kanssa. Kehitystyö tapahtuu tiiviissä yhteistyössä Ylen liiketoimintayksiköiden kanssa.

Järjestelmäpäällikön päätehtäviin kuuluvat järjestelmä- ja palvelutoimittajayhteistyö operatiivisella tasolla sekä vastuu arkkitehtuurista ja teknisistä ratkaisuista. Hän huolehtii järjestelmän tietosisältöjen ajan tasalla pysymisestä yhdessä liiketoiminnan kanssa sekä siitä, että liiketoiminnalla on tarvittavat välineet tiedon ja sen laadun seurantaa varten.

Hän pitää huolen siitä, että järjestelmän kuvaukset ja ohjeet pysyvät ajan tasalla. Myös järjestelmän elinkaaren suunnittelusta vastaaminen ja muutostarpeiden kokoaminen ja priorisointi sekä virhekorjausten määrittely, versioiden hallinta sekä niiden toteuttamisen seuranta kuuluvat tehtäviin.

Järjestelmäpäällikkö kehittää raportointia, osallistuu järjestelmän käytön tuen organisointiin ja koulutusten sekä tarvittavien kokousten järjestämiseen.

Työtehtäviin kuuluvat myös järjestelmän testaussuunnitelman teko ja testauksen organisointi sekä taloudenpito ja budjetin seuranta.

Hän huolehtii yhteyksistä liittymäjärjestelmien vastuuhenkilöihin ja riittävästä tiedottamisesta omalta osaltaan.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista IT-alan koulutusta.

Vähintään 5 vuoden kokemusta HR järjestelmien ylläpito - ja tukiprosessien hallinnasta.
Vähintään 2 vuoden kokemusta HR järjestelmien kehittämisestä.
SAP HR järjestelmän käytön tuntemusta ja kokemusta sen kehittämisestä.
Kokemusta pilvipohjaisista HR järjestelmistä.


Järjestelmäpäälliköltä toivomme myös kykyä kääntää liiketoiminnan vaatimukset käyttöönotettavaksi teknisiksi ratkaisukokonaisuuksiksi ja suunnitelmiksi. Integraatioteknologioiden ja ETL -työkalujen tuntemusta sekä vahvaa näyttöä integraatioprojekteista.

Lisäksi vahvaa näyttöä projektityöskentelystä, hyvää kokonaisuuksien hallintaa, analyyttista ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa. Pitkäaikaista kokemusta toimimisesta palvelutoimittaja- ja asiakasrajapinnassa.


Tarjoamme sinulle

Määräaikaisen työsuhteen 31.8.2019 asti ja jatkoa mahdollisuuden mukaan Ylellä

Työnantajana tarjoamme reilut työehdot, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät vaikutusmahdollisuudet oman työsi sisältöön.

Meille on tärkeää, että pääset kehittämään ammattitaitoasi ja tuomaan oman kädenjälkesi asiakkaamme ICTT-osastolle.


Arvostamme

Aktiivista, tuloshakuista ja työtä pelkäämätöntä asennetta
Kykyä ymmärtää laajoja järjestelmäkokonaisuuksia ja niiden välisiä riippuvuuksia
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Kiinnostuitko?

Paikat täytetään mahdollisimman pian, sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 22.7.2018 mennessä https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat kautta.

Lisätietoja tehtävästä ja luottamukselliset yhteydenotot: Susanna Pohjanen, rekrytointikonsultti, susanna.pohjanen@staffpoint.fi, p. 020 7206 668 (ma-pe klo 9-14)


Lisätietoja

Susanna Pohjanen

Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Rovakatu 26A 15b, 3.krs
96200 ROVANIEMI
020 7206 668 || Vaihde 030 0472 000