(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäpäällikkö SAP
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Oletko kiinnostunut kasvattamaan logistiikan SAP-osaamistasi? Nyt sinulla on tilaisuus tulla kehittämään ja varmistamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan toimitusketjun ja tavaravirran ohjausta. Työsi konkretisoituu miljoonaan tilausriviin viikossa, yli 1000 myymälän verkostoon sekä 1000 päivittäin saapuvaan ja lähtevään rekkaan logistiikkakeskuksessamme Sipoossa.

Miten sinä tämän kaiken omalta osaltasi mahdollistat? Ensinnäkin vastaat kanssamme Inex Partners Oy:n logistiikan tietojärjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta. Olet tärkeä linkki liiketoimintamme sekä järjestelmätoimittajamme ja kumppaniemme keskiössä. Tuotat liiketoiminnallemme ja järjestelmäkehitykseen ratkaisuja toimintamme tehostamiseksi ja laadun parantamiseksi. Johdat edestä sekä taustalla ohjaten uusien toiminnallisuuksien käyttöönottoja sekä päivitysten läpivientiä suunnitellussa aikataulussa ja budjettiraamissa. Varmistaen ensisijaisesti kuitenkin kehitystyömme laadun – virheille kun olemme allergisia.

Tulet mukaan matkaamme kiinnostavassa vaiheessa. SAP toiminnanohjausjärjestelmässämme sekä sen ympärillä tapahtuu paljon. Meillä on useita kehityshankkeita ja päivityksiä niin menossa kuin tulossa. Samalla kun ydinjärjestelmään tehdään päivityksiä, tuodaan SAP ERP:iin käyttöön muistinvaraista teknologiaa. Työmme linkittyy myös vankasti liiketoimintamme vahvaan kehitysvaiheeseen, kun digitalisoimme palvelujamme ja prosessejamme asiakkaidemme entistä paremman kokemuksen varmistamiseksi. Tähän kaikkeen pääset kanssamme mukaan!

Työhösi saat meillä varmasti vauhdikkaan startin. Teemme sinulle henkilökohtaisen perehdyttämissuunnitelman, ja saat aluksi turvallisuuskoulutuksen, jotta pääset liikkumaan Sipoon logistiikkakeskuksessa. Kumppanimme Tieto, Cap Gemini, Witron ja muut tulevat varmasti nopeasti tutuksi samalla kun tutustut järjestelmiimme, dokumentointeihin sekä hiottuihin kehittämisen toimintamalleihimme. Eikä aikaakaan, kun olet jo mukana projekteissamme asiantuntijana. Katsotaan vain yhdessä, mitkä ovat sinulle sopivia ja sinua innostavia projekteja.

Mitä sinä saat meillä työskennellessäsi?

1. Me olemme aktiivinen kehittäjä. Työmme on mielekästä, kun emme ole vain ylläpito- tai kitkuttelumoodissa, vaan aktiivisesti toteutamme järkeviä kehityshankkeita. Emme myöskään tee kaikkea yksin, vaan meidän on mahdollista tehdä yhteistyötä parhaiden kumppaneiden kanssa.

2. Meidän motto on ”Kerralla tuotantoon!”. Pääset siis työskentelemään pedantissa ja laatuorientoituneessa porukassa. Vaikka toimintamme mittaluokka ja edistyksellisyys tuovat työhömme haasteita, virheille ei ole sijaa liiketoimintakriittistä järjestelmää kehitettäessä ja ylläpidettäessä.

3. Voit luottaa, että osaamispääomasi kasvaa meillä. Et jatka ainoastaan SAP-osaamisesi kerryttämistä, vaan sukeltaessasi syvemmälle liiketoimintamme erityispiirteisiin, sinulle avautuu uusi maailma. Liiketoimintaymmärrys kun on ehdoton edellytys työssä onnistumisellemme.

4. Tulet työskentelemään Sipoossa. Tämä pitkälti automatisoitu, 36 eduskuntatalon kokoinen logistiikkakeskus valo- ja äänikeräyksineen, on ainut laatuaan Suomessa. Ainutlaatuinen on myös tämä koko logistiikkapumppumme – nimittäin tehokkain Suomessa.

5. Meillä on tulossa hankintapuolella todella iso järjestelmähanke, jonka vaikutukset ulottuvat myös sinun ja meidän työhömme. Se tulee olemaan lähivuosina varmasti kiinnostava lisä. Integroinnit ovat muutenkin osa arkeamme – linkitymmehän toimintaan läpi koko organisaatiomme.

No, ylenpalttiset hehkutukset sikseen. Vaikka ymmärrämme työmme merkityksellisyyden, työkaveriksesi ja tueksesi saat viisi jalat tiukasti maassa pitävää kovaa osaajaa. Saat ympärillesi työarjen, jossa ei murjoteta, ja toiminta on vetreää, vaikka kilometrejä olisi jo enemmänkin mittarissa. Henkilökohtaista arkeasi taasen tukevat ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut ja mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio.

Työ vaatii mestarinsa – sinut?

Tämä on rooli, jossa sinulta odotetaan aiempaa kokemusta nimenomaan logistiikan parista. Toiminnanohjausjärjestelmistä juuri SAP on ollut arkeasi jo jonkin aikaa. Olet myös tottunut ymmärtämään syy-seuraussuhteita ja järjestelmien välistä tiedonvälitystä niiden integraatioiden kautta, joita olet ollut mukana toteuttamassa. Koska toimimme kansainvälisessä kehitysympäristössä, on tärkeää, että taidat ja uskallat kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi.
Työssäsi onnistuminen edellyttää sinulta erityisesti halua sekä intoa oppia ja omaksua uutta. Sinulle on luontaista päästä nopeasti sinuksi niin uusien asioiden kuin ihmisten kanssa, ja jaat myös mielelläsi oppimaasi. Tuot mieluusti esiin uusia ideoita ja ajatuksia, etkä pelkää haastaa vakiintuneita käytäntöjä tai pölyttyneitä käsityksiä.

Miltä kuulosti? Tulisitko työkaveriksemme?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 8.3.2020 mennessä. Mikäli taas mielessäsi on kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Heikki Castrén juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 27.2. klo 14-16, 2.3. klo 8-10 tai 4.3. klo 14-16 numerosta 0107687042. Voit myös laittaa sähköpostia heikki.castren@sok.fi