(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäpäällikkö SAP BW/BI
SOK IT Business Intelligence

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Onko taloushallinto domainina sinulle tuttu? Samalla lailla kuin SAP BW/BI, joka on teknisesti ominta osaamistasi. Meillä sinua kutsuvat uusimmat teknologiat ja ainutlaatuiset toteutukset uudistaessamme ja tehostaessamme talousraportointia sekä liiketoimintamme päätöksentekoa. Tilaisuutena ja roolina tämä on mielestämme ehdottomasti ainut laatuaan. Kenties haaste, johon sinä olet valmis tarttumaan?

Meillä tulet saamaan vastuullesi SAP BW tietovarastoinnin ja sen teknisen kehittämisen. Varmistat, miten teemme liiketoiminnan päätöksentekoa tukevaa, tehokasta talousraportointia. Strukturoit kehitystyötämme ja laajasti verkostoituen huolehdit, että talousraportointimme edesauttaa liiketoimintamme uudistumista.

Tämä on rooli, joka haastaa sinut samoin kuten sinä niin toimittajiamme kuin kollegoitasi. Koska todennäköisesti tuot mukanasi meillekin ainutlaatuista osaamista, toimit roolissa, jossa katseesi on tulevassa. Kontribuoit vahvasti teknologiavalintoihin ja BI-osaamisemme kehittymiseen sekä kehittämisen projekteihin ja roadmappeihin.

Meillä on useampia menossa olevia ja käynnistyviä hankkeita, joiden uskomme olevan sinua kiinnostavia, ja joissa tarvitsemme osaamistasi. Katsotaan näitä tarkemmin yhdessä mutta tässä vaiheessa voimme jo luvata, että pääset isoon rooliin meille tärkeään talouden raportoinnin uusimisprojektiin.

Tätä et ehkä vielä tiennyt

Digitaalinen harppauksemme on parhaillaan sellaisessa vaiheessa, että se tarjoaa meille sitä eteenpäin vieville tilaisuuksia haastaa itsemme. Tekemistä on paljon, mutta samalla teemme ja kokeilemme myös asioita, joita kukaan ei ole aiemmin tehnyt. Myös näistä syistä tämä tehtävä voisi kiehtoa sinua:

1. Uusin teknologia. SAP BW/4Hana:n myötä tulet ottamaan kanssamme käyttöömme toimittajamme viimeisintä teknologiaa. Rakennat isossa roolissa edelläkävijäratkaisuja, jotka kirittävät myös sinut parhaimpaasi. Pääset näyttämään osaamisesi kuten myös näkemään oman työsi tulokset pitkäjänteisessä kehitystyössämme.

2. Tahto ja resurssit. Meillä on vakaa pohja, minkä päälle rakennamme. IT ja digitalisaatio on niin sanotusti johdon agendalla, ja työkaverisi ovat sitoutuneita muutokseen ja uudistumiseen. Meillä on työllemme asianmukaiset resurssit ja selkeä tavoite – emme spurttaile tai paikkaile. Suunta on eteenpäin ja ympärillämme tapahtuu paljon juuri nyt.

3. Osaamisen kehittyminen. Monimuotoinen IT-ympäristömme, uuden rakentaminen ja vaikutusmahdollisuudet eivät jätä sinua polkemaan paikallaan. Voit luottaa siihen, että opit ja kehityt rakentaessasi Suomen parhaita informaatiohallinnan ratkaisuja. On myös pitkälti itsestäsi kiinni, kuinka vaikuttavaksi roolisi meillä rakennat – osaamisellesi kun on meillä kysyntää.

4. Mahdollistat. Työstäsi merkityksellisen tekee mielestämme se, että olet talomme osaajien työn onnistaja. Kaikissa toimipaikoissamme on käytössä kehittämämme ja ylläpitämämme järjestelmä. Ja asiakasomistajinamme on 2,4 miljoonaa suomalaista, joiden arjen sujuvoittaminen on osuuskauppamme tavoite. Tämä puhuttelee toivottavasti laillamme myös sinua.

5. Luottamus. Meillä saat rinnallesi eri alojen kovat osaajat. On kyse sitten taloushallinnosta tai teknologioista, sparrausta ja tukea saat varmasti. Meille on luontaista auttaa toisia ja jakaa osaamista.

Vaikka isossa organisaatiossa on aina hieman kankeutta ja paljon muuttujia, ei meillä ole tapettu luovuutta ja kykyämme saada aikaan. Meidän on mahdollista keskittyä työssämme siihen mitä osaamme, ja henkilökohtaista arkeamme tukevat arjen joustot, ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio. Jatkuva matkustaminen ei myöskään luo kitkaa arkeesi.

Eväät menestykseen

Tässä tehtävässä sinulla on mielestämme erinomaiset edellytykset onnistua, kun

  • sinulla on hyvä tekninen ymmärrys SAP BW/BI -järjestelmistä – kätesi on käynyt savessa niihin liittyen
  • taloushallinto domainina on sinulle tuttu ja hallitset niin termit kuin kontekstin
  • sinulla on into ja kyky tarttua kokonaisuuksiin ja viedä niitä itsenäisesti eteenpäin priorisoiden
  • osaat rakentaa sujuvaa ja määrätietoista toimittajayhteistyötä.

Toisin sanoen tässä työssä menestyäksesi sinulla on oltava sekä vahva tekninen osaaminen että hyvä tuntuma taloushallintoon. Tuloslaskelma ja tase ovat sinulle tuttuja siinä missä rajapinnat, tietokannat ja raportit sekä niiden muodostaminen.

Koska roolissasi vaikutat useampaan suuntaan, on tärkeää, että sinulle on luontevaa verkostoitua sekä viestiä ja rakentaa toimivaa yhteistyötä. Osaat siis kuunnella, argumentoida ja innostaa. Olet myös avoin uuden oppimiselle ja olet mielummin muutoksen mahdollistaja kuin vastavoima. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Oletko sinä työkaveriksemme etsimä osaaja?

Vaikuttiko tämä tehtävä sinulle tarkoitetulta? Siinä tapauksessa voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 30.10.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja mahdollisesti tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti. Mikäli mielessäsi on vielä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Timo juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 21.10. klo 13-14 ja 28.10. klo 12-13 numerosta 050 411 0193. Voit myös laittaa sähköpostia timo.salonen@sok.fi.