(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäpäällikkö logistiikan järjestelmäkehitys, K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi. Digitaalinen maailma on kotikenttäsi ja osaat kääntää teknologian eduksesi muuttuvassa maailmassa.


Tule inspiroivaan porukkaamme päivittäistavarakaupan logistiikan järjestelmäkehitystiimissä päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen sekä kehittämään tulevaisuuden kuljetuksen ratkaisuja.


Toimit tiiviissä yhteistyössä päivittäistavarakaupan toimitusketjun ohjauksen ja logistiikka -yksikön kehityksen sekä logistiikan linjaorganisaation ja sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.


Tulet työskentelemään sekä Vantaan Hakkilassa että Helsingin Kalasatamassa.


Tehtäviisi kuuluu mm:
- Päivittäistavarakaupan logistiikan tietojärjestelmien toimivuuden ja jatkuvuuden varmistaminen
- Päivittäistavarakaupan logistiikan tietojärjestelmien kehittäminen
- Tulevaisuuden logistiikan ratkaisujen kartoittaminen
- Järjestelmä- ja kehitysprojektien johtaminen
- Logistiikan tietojärjestelmien asiantuntijana toimiminen


Odotamme sinulta:
- Olet kokenut logistiikan moniosaaja.
- Olet ollut asiantuntijana tai vetäjänä erilaisissa logistiikan prosessien ja järjestelmien kehitysprojekteissa.
- Sinulla on kokemusta erilaisista logistiikan järjestelmistä sekä logistiikan käyttämistä päätelaitteista.
- Olet tiimipelaaja ja teet sen, minkä lupaat.
- Olet valmis johtamaan ja läpiviemään projekteja sekä toimeksiantoja menestyksekkäästi.
- Olet järjestelmällinen ja kykenet hahmottamaan suuria kokonaisuuksia objektiivisesti, käytännön asiat huomioiden.
- Kykyä työskennellä kovienkin paineiden alla.
- Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi Logistiikan insinööri tms.).
- Omaat hyvät dokumentointi- ja englannin kielen taidot.


K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa.


Tarjoamme sinulle:
- digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- konsernin laajan tuen


K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.


Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.


Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT Manager Harri Utter, puh 040 532 0039 (pe 9.10. 08:30 – 11, pe 30.10. 08:30 – 11 ja pe 13.11. 08:30 – 11). Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.