(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäpäällikkö K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Tule inspiroivaan porukkaamme kehittämään päivittäistavarakaupan IT:n logistiikan järjestelmäkehitystiimissä tulevaisuuden logistiikan ratkaisuja!


Järjestelmäpäällikön tehtävässä vastaat oman vastuualueesi logistiikan järjestelmien sekä niihin liittyvien appien ja laitteiden toimivuudesta ja jatkuvuudesta sekä niiden kehittämisestä yhdessä liiketoiminnan ja kumppaniemme kanssa. Toimit projekteissa vastuualueesi asiantuntijana ja toisinaan vastaat myös kehitysprojektin vetämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä päivittäistavarakaupan toimitusketjun ohjauksen ja logistiikka -yksikön kehityksen sekä logistiikan linjaorganisaation ja sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.


Toivomme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta IT:stä, hyvää logistiikan tuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista korkeakoulututkintoa.


Tulet työskentelemään ensi sijaisesti Vantaan Hakkilassa, mutta toisinaan myös Helsingin Kalasatamassa.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:
- Kokemusta IT:n tai logistiikan kehitystehtävistä sekä projektityöstä monitoimittajaympäristössä
- Ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia objektiivisesti, käytännön asiat huomioiden.
- IT -palveluiden hallinnan ja prosessien kokemusta
- Toimittajayhteistyön ja -hallinnan kokemusta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Hyviä tiimityötaitoja ja joustavaa työotetta
- Kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn myös paineen alla


Kokemus tai osaaminen seuraavista on lisäksi merkittävä etu: logistiikan prosessit, verkkokauppa, paketti- ja kappaletavaralogistiikka, last mile logistiikka, IT infra (AD, verkot, palvelimet, pilvipalvelut ja päätelaitteet, laitehallinta sekä mobiili appit ja sovelluskaupat).


K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa.


Tarjoamme sinulle:
- Haastavan ja inspiroivan työkentän logistiikan tuotannon ja kehityksen parissa
- Sitoutuneen, motivoituneen ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuudet oman osaamisesi kasvuun
- Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa


Lisätietoja tehtävästä antaa IT Manager Harri Utter, puh 040 532 0039 (12.-15.1.2021. klo 16 - 17). Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.1.2021 mennessä oheisen linkin kautta.


Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.


---------------------------------
K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


K-ryhmä toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.