(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäoperaattori / Suomen Erillisverkot, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020


Erillisverkot-konserni hakee

Järjestelmäoperaattoria

Järjestelmäoperaattorina vastaat verkon valvonnan, käytön ja ylläpidon tehtävistä. Työssäsi toimit vuorovaikutuksessa verkon muiden tuotantoyksiköiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa palveluiden käytettävyyteen ja ylläpitoon liittyen. Tehtävä sijoittuu tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön. Työ on vuorotyötä.

Hyvät valmiudet tehtävään antaa ammattikorkeakoulutason tutkinto sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Eduksi luemme kokemuksen tietoliikenneverkkojen operoinnista. Arvostamme osaamista operaattoriverkoista, verkkoteknologioista, turvallisuustoiminnasta sekä palveluntuotannon prosesseista. Olet oma-aloitteinen, organisointi- ja toimeenpanokykyinen sekä toiminnassasi johdonmukainen ja järjestelmällinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikka sijaitsee Turussa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilö turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Täytä hakulomake hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 14.2.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta rekry@erillisverkot.fi.

Erillisverkot-konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi
erveuutiset.erillisverkot.fi