Järjestelmäoperaattori/ Suomen Erillisverkot-konserni
MPS-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021


Suomen Erillisverkot -konserni hakee


Järjestelmäoperaattoria 


Järjestelmäoperaattorina vastaat verkon valvonnan, käytön ja ylläpidon tehtävistä. Teet töitä yhdessä verkon muiden tuotantoyksiköiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa palveluiden käytettävyyteen ja ylläpitoon liittyen. Työ on vuorotyötä.


Hyvät valmiudet tehtävään antaa ammattikorkeakoulutason tutkinto sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Eduksi luemme kokemuksen tietoliikenneverkkojen operoinnista. Arvostamme osaamista operaattoriverkoista, verkkoteknologioista, turvallisuustoiminnasta sekä palveluntuotannon prosesseista. Olet oma-aloitteinen, organisointi- ja toimeenpanokykyinen sekä toiminnassasi johdonmukainen ja järjestelmällinen.


Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Tehtävä sijoittuu tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.


Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilö turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.


Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta  rekry@erillisverkot.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen MPS Uratorilla uratori.mps.fi viimeistään 9.5.2021 mennessä.


***


Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 


Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

@erillisverkot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445914
  • Tehtäväalue: Kokoonpano, kunnossapito ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Hanna Ruohonen (MPS)
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi