(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäkoordinaattori
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien. Lue lisää osoitteesta http://www.eltelnetworks.com/

Etsimme nyt asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle

JÄRJESTELMÄKOORDINAATTORIA

Espoon Vallikallioon. Kyseessä on kokoaikainen ja elokuun loppuun kestävä määräaikainen tehtävä. Järjestelmäkoordinaattorina autat liiketoiminnan tiimi- ja työpäälliköitä uuden selainpohjaisen suunnittelu- ja raportointijärjestelmän käyttöönotossa. Perustat projekteja järjestelmään sekä koulutat ja tuet tiimi- ja työpäälliköitä järjestelmän käytössä. Ongelmatilanteissa olet yhteydessä järjestelmätoimittajaan.

Odotamme sinulta:
-Korkeakouluopintoja ja järjestelmäorientoituneisuutta
-Prosessiorientoituneisuutta, pitkäjänteisyyttä ja ulospäinsuuntautuneisuutta
-Suomen ja englannin kielen taitoa
-Matkustusvalmiutta ja B-ajokorttia

Vallikalliossa sinua odottaa pieni mutta tehokas tiimi kansainvälisessä yrityksessä. Tarjoamme hyvän mahdollisuuden hankkia työkokemusta esimerkiksi uran alussa olevalle ammattilaiselle. Alkuun saatkin kattavan perehdytyksen koko tulevasta työnkuvastasi.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä johtavan infraverkkoalan toimijan työntekijänä merkityksellisessä tehtävässä? Oletko järjestelmäorientoitunut ja matkustusvalmis henkilö, joka viihtyy ihmisten kanssa työskentelyn parissa? Jos vastasit kyllä, jätä hakemuksesi viipymättä, sillä työt alkavat mahdollisimman pian!

Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin ennen 10.6.

Rekrytointia hoitaa:
Julia Laakso
HR Consultant
julia.laakso@wippiiwork.com
040-7240808