(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäkoordinaattori, kesätyö, kokoaikainen, Eltel Networks Oy, Espoo
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Kiinnostaisiko sinua työskennellä johtavan infraverkkoalan toimijan työntekijänä merkityksellisessä tehtävässä? Oletko järjestelmäorientoitunut ja matkustusvalmis henkilö, joka viihtyy ihmisten kanssa työskentelyn parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme palvelukoordinaattori Eltel Networks Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt järjestelmäkoordinaattoria asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle Espooseen. Kyseessä on kokoaikainen ja elokuun loppuun kestävä määräaikainen tehtävä ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Järjestelmäkoordinaattorina autat liiketoiminnan tiimi- ja työpäälliköitä uuden selainpohjaisen suunnittelu- ja raportointijärjestelmän käyttöönotossa. Perustat projekteja järjestelmään sekä koulutat ja tuet tiimi- ja työpäälliköitä järjestelmän käytössä. Ongelmatilanteissa olet yhteydessä järjestelmätoimittajaan.

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power ja Communication. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

www.eltelnetworks.com

Pääasialliset työtehtävät

  • Liiketoimintaprojektien perustaminen järjestelmään 
  • Kouluttaminen ja tukeminen järjestelmän käytössä
  • Yhteydenpito järjestelmän toimittajaan ongelmatilanteissa 

Odotamme sinulta

  • Korkeakouluopintoja ja järjestelmäorientoituneisuutta
  • Prosessiorientoituneisuutta, pitkäjänteisyyttä ja ulospäinsuuntautuneisuutta
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Matkustusvalmiutta ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa työympäristössä
  • Hyvän perehdytyksen
  • Kannustavan työyhteisön tuen

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.6.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.