(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäkonsultti
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.    

Tule meille työskentelemään Netvisor-konsulttina!

Haluatko kohdata asiakkaitamme ja ylittää heidän odotukset asiantuntijuudella, oikealla asenteella ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla? Oletko meidän uusi työkaveri, jossa yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys? Näetkö itsesi osana innovatiivista, innostavaa ja aikaansaavaa konsulttitiimiä?

Haemme Helsinkiin

JÄRJESTELMÄKONSULTTIA

luomaan toiminnallisia Netvisor-ratkaisuja järjestelmähaasteissa.   

Pääset hyödyntämään uusimpia verkkopohjaisia työkalujamme ja osallistut käyttöönottoprojekteihin asiakkaitamme tukien. Taitojesi mukaan voit olla mukana rakentamassa asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja sekä kouluttamassa järjestelmän käyttöä. Osallistut tehtävässä prosessiemme kehitykseen automaation ja kilpailukyvyn parantamiseksi muun tiimin kanssa, kuten myös yhteistyöhön tuotekehitysyksikön kanssa.

Työssä loistamisessa auttaa kokemus asiakastyöstä ja soveltuva tekninen tai taloushallinnon koulutus. Sinulla on jo hankittua osaamista Netvisor-järjestelmästä tai vastaavista pilvipalveluista tai toive kasvaa taloushallinnon osaajasta Netvisor-järjestelmän kovaksi huippuammattilaiseksi. Odotamme sinulta erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme luovan ongelmaratkaisukyvyn lisäksi myös tiimityötaitoja ja oma-aloitteista asennetta.

Pidät tästä tehtävästä, jos

  • olet kiinnostunut järjestelmistä etkä vierasta taloushallintoa
  • olet luonteeltasi avulias ja yhteistyökykyinen
  • pystyt työskentelemään itsenäisesti, kuin myös sidosryhmien sekä asiakkaiden kanssa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset nopeasti kartuttamaan ja hyödyntämään kokemustasi. Työskentelet osana 50 huippuammattilaisen avointa ja kannustavaa teknologiayksikköä. Konsulttimme kiittelevät sitä, että tiimien ja osastojen välillä tehdään paljon yhteistyötä ja jaetaan ammattitaitoa. Olet osa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota, jossa on ison yrityksen kattavat henkilöstöedut. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 

Jos tunnistit itsesi ja olet loistava tyyppi täynnä potentiaalia, täytäthän sähköisen hakemuksen palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 25.11.2019. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Päivärinta p. 044 3537 698, olli.paivarinta@azets.com.


Haluatko saada lisätietoa Azets Technology -yksikössä työskentelystä? Lue lisää urasivuiltamme.