(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäkonsultti
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 260 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

Haluatko kohdata asiakkaitamme ja ylittää heidän odotukset asiantuntijuudella, oikealla asenteella ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla? Oletko meidän uusi ja ainutlaatuinen työkaveri, jossa yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys? Näetkö itsesi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa konsulttitiimiä?

Haemme nyt

Järjestelmäkonsulttia tai sellaiseksi tähtäävää.

Tulet työskentelemään ERP ja muun taloushallinnon järjestelmäkonsulttien kanssa asiakkaan jatkuvana tukena. Taitojesi mukaan voit olla mukana rakentamassa asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja sekä kouluttamassa järjestelmän käyttöä.

Päivittäisissä työtehtävissäsi

  • palvelet asiakkaita tukipyyntöjen kautta 
  • autat käyttöönotoissa uusissa asiakkuuksissa ja vaihtelevissa projekteissa
  • ratkaiset asiakkaiden ja oman henkilöstön järjestelmähaasteita

Onnistunut tehtävän hoitaminen vaatii sinulta soveltuvaa teknistä tai taloushallinnon koulutusta (esim. tradenomi), kykyä luovaan ongelmanratkaisuun, tiimityötaitoja, kokemusta asiakastyöstä sekä erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Pidät tästä tehtävästä, jos

  • olet kiinnostunut järjestelmistä etkä vierasta taloushallintoa
  • olet luonteeltasi avulias ja yhteistyökykyinen
  • pystyt työskentelemään itsenäisesti mutta myös sidosryhmien sekä asiakkaiden kanssa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset nopeasti kartuttamaan ja hyödyntämään kokemustasi. Olet osa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota, jossa on ison yrityksen kattavat henkilöstöedut. Työyhteisömme on avoin ja kannustava. Konsulttimme kiittelevät sitä, että tiimien ja osastojen välillä tehdään paljon yhteistyötä ja jaetaan ammattitaitoa. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Jos tunnistit itsesi ja olet loistava tyyppi täynnä potentiaalia, täytäthän sähköisen hakemuksen palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 18.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa ERP Consultant Mikko Tulokas, mikko.tulokas@azets.com.