(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäkonsultti
Informa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Haemme asiakkaamme Informa Oy:n kahdeksanhenkiseen teknisten palveluiden tiimiin järjestelmäasiantuntijaa Espooseen.

Asiakkaamme Informa Oy hakee teknisten palveluiden tiimiinsä järjestelmäkonsulttia ratkomaan Informan asiakkaiden merkintäratkaisuihin liittyviä ohjelmistotarpeita. Monipuolinen tehtävänkuva antaa mahdollisuuden päästä työskentelemään mm. elintarvike- ja muun valmistavan teollisuuden johtavien toimijoiden kanssa vaihtelevissa projekteissa. Toiveistasi riippuen pääset myös kehittämään Informalle uusia ratkaisuja ja kehittämään toimintamalleja edelleen.

Odotamme sinulta tietokanta, scriptaus- ja ohjelmointiosaamista, perehtyneisyyttä IT-ratkaisuihin, sekä kykyä ja halua toimia asiakkaillesi teknisenä tukena. Käytössäsi oleva pääasiallinen työkalu on NiceLabel-ohjelmisto. Katsomme eduksi MS SQL, VBScript ja Python -osaamisen. Tehtävänkuvaasi kuuluu lisäksi työskentely myyjiemme tukena teknisen asiantuntijan roolissa. Mahdollinen ohjelmointikokemus ja kyky innovoida asiakkaita hyödyttäviä sovelluksia voivat laajentaa tehtävänkuvaasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sekä vastuullisen ja itsenäisen roolin vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä. Pääset mukaan asiantuntevaan organisaatioon, jossa saat mukavat ja osaavat työkaverit sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet. Informan työsuhde-etuihin kuuluu lounas- ja liikuntasetelit sekä kattavat työterveyspalvelut. Tehtävä vaatii hyvän englannin kielen taidon ja ajokortin.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Haluaisimme kuulla sinusta ja kertoa tehtävästä lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 9.8.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat seuraavilta henkilöiltä:

Janne Borro, Consultant, IT Talent Acquisition (044 542 9644 tai janne.borro@barona.fi)

Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition (050 441 8566 tai jesse.heinonen@barona.fi)