(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäkonsultti
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Etsimme nyt Helsingin kasvavaan tiimiimme

Järjestelmäkonsulttia

hankinnasta maksuun -prosessin asiantuntijaksi.

Tehtävässäsi kehität asiakkaalle tarjottavia purchase-to-pay- ratkaisuja. Sinulla on valmiudet toimia konsulttina asiakasrajapinnassa kehittämässä hankinnasta maksuun -prosessia sekä vastata järjestelmiin tehtävistä määrityksistä ja automaatiosäännöistä. Olet selkeäsanainen kouluttaja ja asiantunteva tuki. Osallistut myös integraatioprojekteihin.

Jos sinulta löytyy seuraavia osaamisia ja ominaisuuksia, uskomme, että tulet menestymään:

Järjestelmäosaamista ostolaskujen kierrätykseen sekä hankintaan liittyen
Ymmärrystä P2P-prosessista
Osaat määritellä ja kuvata prosesseja
Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet
Viihdyt asiakasrajapinnassa ja sinulla on sujuvat vuorovaikutustaidot
Sinulla on näyttöjä asiakkaalle tuottamastasi lisäarvosta
Kykenet määrittelemään automaatioehtoja ehtolausekkeiden avulla

Sinulla voi olla IT-tradenomin koulutus tai muu soveltuva tutkinto. Lisäksi arvostamme ostolaskujen kierrätyksen järjestelmien, etenkin Basware P2P:n tai OpusCapitan tuntemusta. Työkielet ovat suomi ja englanti.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset nopeasti kartuttamaan ja hyödyntämään kokemustasi, sillä vaihtuvat mielenkiintoiset projektit eri toimialoilla seuraavat toisiaan. Olet osa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota, jossa on ison yrityksen kattavat henkilöstöedut. Työyhteisömme on avoin ja kannustava. Konsulttimme kiittelevät sitä, että tiimien välillä tehdään paljon yhteistyötä ja jaetaan ammattitaitoa.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja tukenasi osaavat työkaverit. Mukavat toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja lounasvaihtoehtojen äärellä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Päivärinta, 044 353 7698, tai olli.paivarinta@azets.com. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2018. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy!