(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäkonsultti (ostolaskujärjestelmät)
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Azets on teknologiavetoinen osaamiseen erikoistunut yritys, joka on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä HR-palveluiden, taloushallinnon ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Azets on osa CogitalGroupia, joka on kansainvälinen yrityspalveluihin erikoistunut konserni. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Azetsin viime vuosiin on kuulunut vahvaa orgaanista kasvua, yrityskauppoja sekä toimintatapojen kehittämistä. Pidämme huolta asiakkaidemme taloudesta ja henkilöstöstä, jotta asiakkaamme voivat hyödyntää kaikki mahdollisuudet ja kasvaa kannattavasti.

Etsimme nyt Helsingin teknologiayksikköömme

Järjestelmäkonsulttia (ostolaskujärjestelmät)

hankinnasta maksuun -prosessin asiantuntijaksi.

Tehtävässäsi kehität asiakkaalle tarjottavia purchase-to-pay-ratkaisuja (P2P). Sinulla on valmiudet toimia konsulttina asiakasrajapinnassa kehittämässä hankinnasta maksuun -prosessia sekä vastata järjestelmiin tehtävistä määrityksistä ja automaatiosäännöistä. Olet selkeäsanainen kouluttaja ja asiantunteva tuki. Osallistut myös integraatioprojekteihin.

Jos sinulta löytyy seuraavia osaamisia ja ominaisuuksia, uskomme, että tulet menestymään:

  • Järjestelmäosaamista ostolaskujen kierrätykseen sekä hankintaan liittyen
  • Ymmärrystä P2P-prosessista
  • Osaat määritellä ja kuvata prosesseja
  • Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet
  • Viihdyt asiakasrajapinnassa ja sinulla on sujuvat vuorovaikutustaidot
  • Sinulla on näyttöjä asiakkaalle tuottamastasi lisäarvosta
  • Kykenet määrittelemään automaatiosääntöjä ehtolausekkeiden avulla

Sinulla voi olla IT-tradenomin koulutus tai muu soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto. Lisäksi arvostamme ostolaskujen kierrätyksen järjestelmien, etenkin Basware P2P:n tai OpusCapitan tuntemusta. Työkielet ovat suomi ja englanti.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset nopeasti kartuttamaan ja hyödyntämään kokemustasi, sillä vaihtuvat mielenkiintoiset projektit eri toimialoilla seuraavat toisiaan. Olet osa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota, jossa on ison yrityksen kattavat henkilöstöedut. Työyhteisömme on avoin ja kannustava. Konsulttimme kiittelevät sitä, että tiimien välillä tehdään paljon yhteistyötä ja jaetaan ammattitaitoa.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja tukenasi osaavat työkaverit. Mukavat toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja lounasvaihtoehtojen äärellä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tony Leppänen, 0400 393 472, tai tony.leppanen@azets.com. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.azets.fi/ura/tyopaikat/, kuitenkin viimeistään 31.3.2019. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy!