(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäkehittäjä
Avain Yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme Avain Asuntojen myynti- ja markkinointitiimin tueksi Helsingin Kalasatamaan innokasta ja asiantuntevaa

JÄRJESTELMÄKEHITTÄJÄÄ

Vastaat ensisijaisesti pääkäyttäjänä myynnin tietojärjestelmistä sekä niiden kehittämisestä. Ymmärrät kuluttaja-asiakkaiden tarpeita ja tunnistat sähköisen asiakaspalvelun mahdollisuudet. Olet kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä palvelun näkökulmasta ja ymmärrät miten eri tietojärjestelmät tukevat toisiaan ja toimintoja kokonaisuutena. Olet valmis omaksumaan liiketoimintamme periaatteet, koska se on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Odotamme sinulta käytännönläheistä ongelmanratkaisukykyä, järjestelmällisyyttä, luovuutta sekä pitkäjänteisyyttä viedä asiat käytäntöön saakka. Sinulla on ”hands on” työkokemusta tietojärjestelmäprojekteista (erityisesti CRM), ketteristä kehitysmenetelmistä ja tunnistat integraatioiden merkityksen järjestelmien välillä. Tukenasi on joukko asiantuntijoita ja osaamista omassa talossa sekä ammattitaitoinen toimittajaverkosto.

Tehtäviisi kuuluu:

  • MS Dynamics CRM pääkäyttäjyys, kehitys ja myynnin tuki
  • sähköinen asiointi ja sen kehittäminen (asiakaspalvelu, sähköiset allekirjoitukset, dokumenttipankki)
  • nettisivujen kehitys sekä muut myynnin julkaisujärjestelmät
  • osallistuminen BI ratkaisujen kehittämiseen
  • yhteydet toimittajiin

MS Dynamics CRM:n tunteminen sekä muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisesta tehtävästä katsotaan isoksi eduksi. Meillä pääset soveltamaan jo oppimaasi innostavassa ja aikaansaavassa ympäristössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän avoimessa työilmapiirissä. Tehtävä on haasteellinen ja monipuolinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvälle alalle, jossa voit kasvaa tehtävän mukana eteenpäin. Pienehkö organisaatio takaa sinulle monipuoliset tehtävät ohjelmistokehityksen ohjaamisesta aina tulevaisuuden tietojärjestelmien suunnitteluun saakka. Tueksi tarjoamme reilun ja osaavan työyhteisön. Meillä käytössäsi ovat nykyaikaiset työskentelypuitteet sekä hyvät henkilöstöedut kattavine työterveyspalveluineen.

Innostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Elias Kiviranta, puh. 040 577 2784. Jos kiinnostuit tehtävästä, laita sähköinen hakemus palkkatoiveineen 18.2.2018 mennessä osoitteeseen elias.kiviranta@avainyhtiot.fi. Laita otsikoksi hakemasi tehtävänimike.

Toimi nopeasti, täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löytyessä!