(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäkehittäjä, digitalisaatio ja online-palvelut
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Haluaisitko olla mukana vaikuttamassa satojen tuhansien suomalaisten arkeen? Kaupungistuminen, digitalisaatio ja ilmastonmuutos vaikuttavat meihin kaikkiin. Me Carunalla tavoittelemme visiomme mukaisesti miljoonaa tyytyväistä asiakasta, mikä edellyttää timanttista asiakaspalvelua.

Tule mukaan kehitys ja innovaatiot -yksikköömme vahvistamaan online-osaamistamme. Etsimme joukkoomme kokenutta järjestelmäkehittäjää, jolla on kyky ratkaista mitä moninaisimpia ongelmia. Online-palvelumme sekä ulkoisten ja sisäisten prosessiemme voimakas digitalisointi ovat osa jokaista työpäiväämme, joten olisit meille toivottu täydennys tekemään päivistämme vieläkin onnistuneempia.  

Työkavereitasi ovat liiketoiminta-asiantuntijamme, järjestelmäarkkitehdit ja järjestelmätoimittajien asiantuntijat. Meillä osallistut kehittämiseen teknisen kehittäjän keskeisessä roolissa eli suunnittelet ja toteutat teknisiä ratkaisuja. Saatat toimia myös projektipäällikön roolissa sekä vastata toteutettavien ratkaisujen laadusta. Yhdessä ICT-palvelupäällikköjemme kanssa koordinoit kehitysideoiden ja järjestelmämuutosten käsittelyä ja teknisiä julkaisuja. Jotta muutkin ymmärtävät, mitä olemme tekemässä, varmistat kehittämisen yhteydessä tarvittavan, järjestelmiin liittyvän dokumentaation, ohjeistuksen ja materiaalin ajantasaisuuden.

Odotamme

Sinulla on kokemusta ja näyttöä onnistuneista online-palveluiden kehitystehtävistä. Osaat tuottaa ja validoida toteutusmäärittelyjä, suunnitella ja toteuttaa teknisiä ICT-ratkaisuja ja tunnet keskeiset online-palveluiden teknologiat.

Toteutamme suuren osan projekteistamme yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten mahdollisesta koodaus- tai konfigurointitaustastasi voi olla sinulle hyötyä. Hallitset integrointiteknologiat ja työkalut sekä tunnet infra- ja pilviteknologiat ja tietoturvaratkaisut. Osaat siis toteuttaa tarvittavat kehitysratkaisut yhdessä ICT-yksikkömme asiantuntijoiden kanssa.

Tunnet ketterän kehityksen menetelmiä ja olet niitä työssäsi käyttänyt. Tarvitset myös projektijohtamisen ja -menetelmien perusosaamista. Olet toteuttanut teknisiä ratkaisuja yhdessä järjestelmätoimittajien ja kehityskumppanien kanssa, joten toimittajayhteistyö on sinulle tuttua.

Tarjoamme

Meillä pääset kehittämään Carunan ydinliiketoimintaan liittyviä järjestelmiä ja vaikuttamaan siihen, miten asiakas kokee palvelumme. Meillä on rento, ihmisen kokoinen työyhteisö, jossa henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan. Hyvä työilmapiiri, asianmukaiset työvälineet ja työympäristö toimivat meillä työn ja vapaa-ajan tasapainottajina. Sairaan lapsen hoitoon saa apua ja työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan.

Meillä voit kasvaa ammatillisesti ja mikä parasta olet joka päivä mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää!

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 21.9.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-arkkitehtuuri ja ratkaisut -tiimin vetäjä Juha Olkkonen, p. 040 669 0440, to 6.9. klo 9-11 ja ti 18.9. klo 14-16.