(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäinsinööri
Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Tule meille järjestelmäinsinööriksi (sähkövoima)!

Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy! HKL:n omaisuudenhallintayksikkö vastaa infra-ja kalusto-omaisuuden sekä niihin kuuluvien järjestelmien investointien ja elinkaaren hyvästä hallinnasta. 

Etsimme järjestelmäinsinööriä infrapalveluihin raitiotien sähköjärjestelmien sekä latausinfran hallinta- ja kehittämistehtävään. Raitiotieradan sähköjärjestelmät käsittävät sähkön syöttöasemat, ratasähkön ajolankajärjestelmän (600 Vdc) ja vaihdejärjestelmät sekä niihin liittyvät muuntamoiden tasasähkö- ja vaihtosähkö järjestelmien suojauskokonaisuudet. Sähkökäytönjohtajan tehtävä sisältää huomattavan osan tehtävän sisällöstä.

Mitä haemme?

Edellytämme sinulta soveltuvaa tekniikan alan korkeakoulututkintoa esim. sähkövoimatekniikan insinöörin tutkintoa tai vastaavaa vanhaa insinööritutkintoa. Lisäksi edellytämme voimassaolevaa sähköpätevyys 1 tai vastaava pätevyyttä. 

Tunnet laaja-alaisesti erilaisia sähköjärjestelmiä ja olet ollut mukana erilaisissa projekteissa, käyttöönotto- tai suunnittelutehtävissä, joissa eri sähköjärjestelmien yhteensovittaminen on vaatinut laajaa sähköalan tuntemista. Sinulla on myös kokemusta sähkölaitteistojen rakentamisesta, suunnittelusta, kunnossapidosta tai sähkölaitteistojen käyttöönottoon liittyvistä tehtävistä.

Tehtävässä tarvitset itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä ja aktiivista työtapaa. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Lisäksi sinulla on B-ajokortti. Eduksi luemme kokemuksen sähkökäytönjohtajan tehtävistä ja/tai automaatio-osaamisen.

Mitä saat meiltä?

Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan alan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa. 

HKL on turvallinen työnantaja ja osa Helsingin kaupunkia. Meillä viihdytään, keskimääräinen palvelusaikamme on noin 12 vuotta. Oletko etsimämme tyyppi? Ota seuraava askel urallasi ja tule mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Lisätietoja tehtävästä antaa infrapäällikkö Hannu Stam. Voit olla Hannuun yhteydessä puhelimitse 040 6588012.

Jätä hakemuksesi 28.9.2020 klo 16.00 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän www.helsinkirekry.fi kautta. Työavain HKL-06-1-20 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian.