(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäinsinööri
Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Tule meille järjestelmäinsinööriksi!

Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy! HKL:n omaisuudenhallintayksikkö hallinnoi infra-ja kalusto-omaisuuden sekä niihin kuuluvien järjestelmien investoinneista ja elinkaaren hyvästä hallinnasta.

Etsimme järjestelmäinsinööriä infrapalveluihin vastaamaan metron asetinlaite- ja ATS-järjestelmän käsittävän liikenteenohjausjärjestelmän hallinnoinnista. Tehtäviisi sisältyy kehitystarpeiden tunnistaminen, pitkän tähtäimen suunnitelman valmistelu ja liikenteenohjausjärjestelmää koskeviin projekteihin osallistuminen, erityisesti tarveselvitys- ja vastaanottovaiheissa. Kehität, seuraat ja koulutat HKL:n kunnossapitoyksikön ja liikenteenohjauksen kanssa yhteistyössä. Myös radan merkkien hallinnointi kuuluu tehtäviisi. Lisäksi metroradalla tapahtuvien liikenteenohjausjärjestelmään liittyvien poikkeamien seuranta, analysointi ja hallinta vaararekisteriä hyödyntäen on oleellinen osa tehtävänkuvaasi.

Mitä haemme?

Edellytämme sinulta soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkintoa sähkö- ja automaatiotekniikan tai koneautomaation alalta tai vastaava insinööritutkintoa (AMK). Tehtävässä tarvitset itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä ja aktiivista työtapaa. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Lisäksi sinulla on B-ajokortti.  

Mitä saat meiltä?

Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan alan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

HKL on turvallinen työnantaja ja osa Helsingin kaupunkia. Meillä viihdytään, keskimääräinen palvelusaikamme on noin 12 vuotta. Oletko etsimämme tyyppi? Ota seuraava askel urallasi ja tule mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja tehtävästä antaa infrapäällikkö Hannu Stam. Voit olla Hannuun yhteydessä puhelimitse 040 6588012.

Kurkista arkeemme @hklhst #meidänhkl www.hkl.fi

Jätä hakemuksesi 21.9.2020 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän www.helsinkirekry.fi kautta. Työavain HKL-01-29-20 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian.