(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäassistentti, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Etsimme Tampereen toimistollemme määräaikaiseen työsuhteeseen

JÄRJESTELMÄASSISTENTTIA

vahvistamaan ERP-projektitiimiämme. Osallistut toiminnanohjausjärjestelmähankkeemme monipuolisiin käyttöönotto-, koulutus- ja tukitehtäviin ERP-projektipäällikön työparina.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa taloushallinnon alueelta, esim. KTM. Työn hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Olet esiintymiskykyinen, oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Toivomme, että sinulla on kokemusta ERP-järjestelmähankkeiden onnistuneista läpivienneistä, taloushallinnon eri osa-alueista sekä hyvät valmiudet hyödyntää tietotekniikkaa työssäsi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Emilia Malm puhelimitse (044 7872 530) tai sähköpostitse (emilia.malm@comatec.fi).

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 24.3.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Millaista on olla töissä Comatec Groupissa? Katso Comatecin Stefanin uratarina https://youtu.be/-AoUFMEr7yQ.