(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntijoita
Mediconsult Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Mediconsult Oy on ketterä suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ratkaisumme ovat käytössä yli tuhannessa organisaatiossa ympäri Suomen.

Meitä on jo yli 130 asiantuntijaa ja etsimme nyt Tekniikan tiimiimme uusia järjestelmäasiantuntijoita.

Tärkeintä on, että sinulla on soveltuvaa pohjaosaamista, halua oppia ja uskallat tarttua uusiin haasteisiin. Tehtäväsi tulevat olemaan tuotteidemme sekä ympäristöjemme asennukseen ja ylläpitoon liittyviä asiantuntijatehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita sosiaali- ja terveyspalveluiden uusimpien ja makeimpien digitaalisten palveluiden parissa. Otamme sinut heti alusta alkaen tärkeäksi osaksi asiantuntijaporukkaamme. Tiimimme toimii läheisessä yhteistyössä ohjelmistokehittäjien, testaajien ja mm. terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Tulet olemaan tärkeä osa teknisiä käyttöönottoja ja vastuullasi on huolehtia, että ympäristöt ja palvelut ovat aina saatavilla testauksesta tuotantoon. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavista asiantuntijatehtävistä.

Mitä odotamme? Sinulla on mielenkiintoa uusia teknisiä ratkaisuja kohtaan sekä tervettä uskallusta kyseenalaistaa vanhoja toimintamalleja. Tunnet ennestään palvelimien ja tietoliikenteen perusteet sekä olet ehkä jo päässyt tuntemaan tuotannon kuumotuksen, kun asiat eivät mene aivan suunnitellusti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelyn lisäksi itsenäisestä ongelmanratkaisusta.

Pystyt palastelemaan monimutkaisetkin kokonaisuudet helposti ymmärrettävään muotoon. Hyväksyt sen, että laajalla tietojärjestelmien ja integraatioiden pelikentällä harvoin pääsee kokonaan eroon vanhojen järjestelmien tuomasta legacysta, mutta pystyt samalla suuntaamaan katseesi eteenpäin kohti uusien ratkaisujen ja avointen rajapintojen tuomia mahdollisuuksia. Osallistut toimituksiin teknisenä asiantuntijana, ja pystyt hoitamaan perehdytyksen jälkeen niin projektien käyttöönottoja, asennuksia kuin ylläpitoakin.

Arvostamme, jos olet ehtinyt jo keräämään kokemusta jostakin seuraavista osa-alueista:

  • Linux
  • Containerit, esim Docker
  • Automaatiotyökalut, esim. Ansible
  • Sovelluspalvelimet, esim. Nginx, Tomcat, Jboss
  • Tietokannat, esim. solidDB, MariaDB, MySQL, MSQL
  • Valvontatyökalut, esim. Greylog
  • Konfiguraationhallinta, esim. GIT

Eniten etsimme hyvää tyyppiä oppimaan ja kasvamaan palveluidemme sekä tuotteiden kehityksen mukana.

Miksi meille? Katseemme on tulevaisuudessa ja kannustamme myös sinua kokeilemaan rohkeasti uutta. Meillä ei ole tapana pelätä epäonnistumisia vaan päinvastoin, uskomme ettei ilman mokia synny mitään uutta. Toimimme tiiminä ja tarjoamme tueksesi aina kaikkien rautaisen asiantuntemuksen. Osaamisen lisäksi meillä on haussa mahtava työkaveri. Pääset tutustumaan työsuhde-etuihimme hakulinkin takaa kohdasta "Millaista on olla Mediconsultilla töissä?".

Tehtävä on vakinainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteeksesi voit valita Helsingin, Joensuun, Kuopion, Oulun tai Salon. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 26.1.2020.

Yhteyshenkilö
Jyri Hakkarainen, tietohallintopäällikkö
+35840 8080 894, soittoaika 22.1. klo 12 - 15
jyri.hakkarainen(a)mediconsult.fi, vkolla 4