(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntijoita
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Digitaalisten palveluiden sekä hankinnan ja kaupan palveluiden kehittäminen ovat tärkeä osa Tokmannin liiketoimintaa. Toimivat ja ketterät järjestelmäratkaisut ovat tärkeässä roolissa Tokmannin kasvun ja kannattavuuden kehittymisessä. Me IT-tiimissä vastaamme Tokmannin järjestelmäratkaisujen kehittämisestä, ylläpidosta ja päivittäistoimivuudesta yhdessä järjestelmätoimittajiemme kanssa ja etsimmekin nyt pääkonttorillemme Mäntsälään

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJOITA

Haemme joukkomme verkkokaupan, sovelluspalveluiden ja raportointipalveluiden osa-alueille aikaansaavia ja osaavia henkilöitä kasvamaan kanssamme vähittäiskaupan IT-ammattilaisiksi. Sinulla on kokemusta jostain yllämainitusta osa-alueesta ja pystyt kiteyttämään liiketoiminnan ajatukset jämäkäksi ja suoraviivaiseksi järjestelmäratkaisuksi hyvällä palveluasenteella.


Odotamme sinulta

- projektiosaamista ja kokemusta toimittajayhteistyöstä

- integraatio-osaamista ja kokemusta vähittäiskaupan ratkaisuista, kuten verkkokauppajärjestelmistä sekä toiminnanohjaus- ja kassajärjestelmistä

- kykyä ratkaisukeskeiseen työskentelyyn

- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

- tehtävään soveltuvaa tutkintoa esim. ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoLisäksi analytiikan ammattilaisena sinulla on:

- kokemusta tietovarastoinnista, tietoarkkitehtuurista ja raportoinnista (Qlik view tms.)

- näkemystä analytiikan visualisoinnista

- kykyä ymmärtää syy-seuraus suhteita sekä kykyä viedä asiat loppuun saakka

- kykyä kehittää Tokmannin raportointikokonaisuutta


Tarjoamme sinulle

Tiimissämme on reipas tekemisen meininki ja myönteinen ja välitön ilmapiiri. Pääset tukemaan työssäsi sekä logistiikkakeskuksen että myymälöiden henkilökuntaa, joten tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisia haasteita kivassa porukassa. Tarjoamme myös hyvät koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään osana kasvavaa ja kehittyvää Tokmannia.

Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä rohkeasti uuden oppimiseen.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta.

Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.3.2019. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja mainitset palkkatoiveesi hakemuksessa. Tehtävät saatetaan täyttää sopivien henkilöiden löytyessä ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-manager Merituuli Toivio, p. 0207286532. Parhaiten tavoitat Merituulin torstaina 14.3. klo 12-13 ja perjantaina 15.3. klo 12-13.