(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntijoita
TV Tools Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Haemme useita järjestelmäasiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin.

Pääset toteuttamaan ja ylläpitämään broadcast-, media- ja radioalan mielenkiintoisimpia projekteja ja järjestelmiä, merkittäville asiakkaille, hyödyntäen uusimpia teknologioita. Järjestelmäasiantuntijana olet mukana sekä uusien järjestelmien toteutusprojekteissa, että olemassa olevien järjestelmien ylläpitotiimeissä. Työskentelet Helsingin toimipaikoissamme (Lauttasaari ja Pasila) sekä asiakkaidemme luona, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Mikäli haluat, pääset myös työskentelemään kansainvälisissä projekteissamme ulkomailla.

Odotamme

Odotamme sinulta dynaamista ja vastuullista otetta työntekoon, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä intohimoa teknologiaa kohtaan. Työssä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisäksi on hyödyllistä, jos olet tehnyt jotain seuraavista:

  • Käyttänyt tietokonetta lapsesta asti
  • Hankkinut tutkinnon teknisestä opinto-ohjelmasta
  • Pystyttänyt palvelimen, fyysiselle raudalle tai pilveen
  • Hakannut komentoriviä
  • Asettanut IP:n, maskin ja reitittimen
  • Ollut tekemisissä video- ja/tai audiotekniikan kanssa, muidenkin kuin TV:n ja levysoittimen
  • Ollut työtehtävissä ICT- ja/tai broadcast-teknologioiden parissa
  • Kyky ja innokkuus omaksua uusia teknologioita

Sinun ei tarvitse olla mestari kaikessa – tärkeämpää on, että sinulla on intoa oppia uutta, tarmoa tarttua toimeen sekä sisua hoitaa hommat kunnialla maaliin.

Tarjoamme

TV Toolsissa on osaajan hyvä olla. Tarjoamme vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät. Työskentelemme projektikohtaisissa tiimeissä ja organisaatiorakenteemme on ketterä. Meillä olet taitavien työkavereiden seurassa ja työskentelet toimivilla työkaluilla media-alan mielenkiintoisimpien projektien parissa. Meillä on kattava perehdytysjärjestelmä uusille osaajille. Kehitämme osaamistamme ja haastamme itseämme jatkuvasti. Tarjoamme tietysti myös kilpailukykyisen palkan.

Kasvatamme tiimiämme heti kun sopiva osaaja löytyy, joten lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 19.9. osoitteeseen rekry@tvtools.fi.
Lisätietoa yrityksestämme löydät sivuiltamme www.tvtools.fi

Tule timanttiseen tiimiimme!