Järjestelmäasiantuntijasta pilviosaajaksi (Azure/AWS/GCP) x10
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Haluaisitko päästä työskentelemään uusimpien pilviratkaisujen parissa? Kiinnostaako oman osaamisen päivittäminen työnohessa?

Etsimme nyt 10 kokenutta on-premise infra-osaajaa kehittymään julkipilviteknologia osaajaksi.  Tarjoamme sinulle räätälöidyn koulutuspaketin ja projekteja, joissa pääset hyödyntämään oppimaasi.

Me Digialla olemme suurimpien julkipilvitoimittajien kumppani ja etsimme uusia osaajia toteuttamaan transformaatio- ja modernisointiprojekteja Suomen mielenkiintoisimmille asiakkaille teollisuuden, kaupan ja kansallisen turvallisuuden aloilla. Olemme toteuttaneet yli 100 pilvitransformaatioprojektia.

Toivomme sinulta aikaisempaa on-premise infrakokemusta ja halua siirtyä moderneihin pilviprojektiehin. Emme odota, että olet ”natiivi pilveistäjä”, mutta olet kuitenkin jo tehnyt perinteisemmän tietotekniikan kanssa töitä. Toimenkuvaasi on mahdollisesti kuulunut erityyppisiä tehtäviä virtualisointialustojen sekä käyttöjärjestelmien parissa, eikä tietoliikenne, tallennus- ja varmistusratkaisut ole sinulle aivan tuntemattomia.  Arvostamme myös, jos olet jo ollut mukana erilaisten tietojärjestelmien käyttöönotto- sekä migraatioprojekteissa.

Mkäli yllä mainituista useampi osuu taustaasi, on se hyvä lähtökohta kehittää itsestäsi julkipilviosaaja ja sitä matkaa me Digialla tuemme. Tarjoamme sinulle koulutus mahdollisuuksia, sekä mielenkiintoisia tehtäviä asiakkaidemme siirtyessä hyödyntämään uusia teknologioita omissa tietotekniikkaratkaisuissa.

Tulet olemaan osa Digian laajuista pilvimatkaa, jossa myös itse uudistumme yrityksenä. Toteutamme jatkuvaa oppimista yrityksen laajuisen Pilvimaisteri-ohjelman kautta, jossa henkilöstömme sertifioituu pilviosaajiksi perustasolta aina vaativimmille Professional-tasoille asti. Digialla jokainen työntekijä on Senior Trainee eli kouluttautumiseen varataan aikaa ja sertifikaateista palkitaan.

Meille elämä on enemmän kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, erinomaiset työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Tueksesi saat Digian ammattitaitoiset pilviasiantuntijat sekä liiketoimintajohdon - tämä on erinomainen oppimisympäristö, josta löytyy sopivasti junioreita, senioreita ja kovan luokan toimialaosaajia.

 

 Kiinnostuitko?

Kerro meille lisää itsestäsi ja motivaatiotekiöistäsi! Lähetä hakemus ja CV 16.8.2021 mennessä. Rekrytoinnissamme on koko kesän joku paikalla juuri sinua varten! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Lairi, mika.lairi@digia.com .

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1469866
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere