Järjestelmäasiantuntija
Power-Deriva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

PD Power Oy etsii kehittymis- ja kehittämisorientoitunutta järjestelmäasiantuntijaa Harjavaltaan tai Helsinkiin. Tehtävä sijoittuu fyysisten sähkönhankintapalveluiden järjestelmätiimiin, jossa keskeinen osa työstäsi liittyy energianhallintajärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen. Tehtävänkuvasi muovautuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, joten tehtävänkuvasi voi painottua enemmän käytännön tekemiseen tai voit ottaa myöhemmin myös projekteissa vetovastuuta. Toivomme sinulta löytyvän intoa ja ideoita järjestelmien kehittämiseen. Lisäksi pääset mukaan asiakasprojekteihin sekä pidät yhteyttä asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi konkari. Tärkeintä on, että olet innostunut nykyaikaisista järjestelmistä ja energiamarkkinoista sekä haluat päästä kehittymään alalla pidemmällä tähtäimellä. Kokemus ja ymmärrys sähkömarkkinoista on ehdottomasti eduksi. Arvostamme energianhallintajärjestelmän käyttökokemusta sekä kokemusta/tietämystä taseselvityksestä ja raportoinnista. Ymmärrät laskentalogiikkoja sekä sinulla on intoa paneutua niihin. Sinulla on tekninen koulutus, joko painottuen IT- tai energia-alaan. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen, jonka lisäksi toimit luontevasti osana tiimiä ja sinulla on hyvä kommunikointitaidot. Työssäsi olet analyyttinen, suunnitelmallinen ja tarkka sekä hahmotat herkästi kokonaisuuksia ja eri järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Toivomme, että pystyt tarvittaessa sitoutumaan varallaoloon myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Vahva Excel-osaaminen esim. Solver, VBA-koodaus ja Python-osaaminen katsotaan eduksesi. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ruotsi katsotaan eduksi.

Power-Deriva on noin 30 hengen asiantuntijajoukko, joka tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä näkemään ja vaikuttamaan Suomen energiakenttään laaja-alaisesti. Tehtävässä pääset kehittymään teknisenä osaajana energiamarkkinoilla osana matalahierarkkista ja ketterää yritystä. Työssäsi pääset toimimaan erityyppisten energiayhtiöiden rajapinnoissa ja kehittämään ratkaisuja muuttuvilla energiamarkkinoilla yhä tehokkaampaan suuntaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Aurojärvi ti 25.1. 9–14 klo puh. 050 313 3292. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Tuija Soiniseen, puh. 020 746 9483. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta to 27.1. mennessä.

Sijainti: Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553809
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Harjavalta