Järjestelmäasiantuntija
Gofore Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

 

Tee työtä siellä missä sydämesi asuu

Me Goforella olemme vahvasti sitä mieltä, että työt sujuvat parhaiten siellä missä viihtyy parhaiten. Siksi saat itse päättää, teetkö työsi toimistollamme Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä tai Turussa vai kotonasi tai mökillä Iivantiirassa. Pääasia että teet sen ajallaan ja hyvin. Me työnantajana lupaamme mahdollistaa valitsemasi työskentelytavat ja tarjota niille tuen ja puitteet.

Haluamme olla jakamassa hyvää työelämää kanssasi ja odotamme jo innolla tulevaisuutta, jossa meitä goforelaisia työskentelee Helsingistä Lappiin ja Savon sydänmailta rannikkoseuduille!

 

Rooli

Rooli sijoittuu Continuous Services -yksikköömme (tuttavallisemmin jatkuvat palvelut), jossa työskentelee tiiviissä yhteistyössä niin Service Centerin pilvi-/järjestelmäasiantuntijoita, ohjelmistokehittäjiä kuin palvelupäälliköitäkin. Palvelemme päivittäin kymmeniä sekä sovellus- että pilviylläpidon asiakkaita.

Etsimme nyt Service Center -tiimimme vahvistukseksi pilvi-/järjestelmäasiantuntijaa. Järjestelmäasiantuntijan työ painottuu pilvi- ja infraylläpitoon sekä palvelutukeen. Säännöllisten arkipäivisin virka-aikaan tehtävien päivystysvuorojen lisäksi tehtäviin kuuluu asiakkaiden ongelmien ratkaisua, ylläpitopalavereissa teknisenä asiantuntijana toimimista jajärjestelmien ylläpitotehtäviä. Rooli voi sisältää osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen myös esimerkiksi sovellusylläpidon tai palvelunhallinnan tehtäviä.

Tehtävässä menestyt parhaiten, kun tartut rohkeasti uusiin asioihin ja olet tiimipelaaja. Sinulla on intohimoinen asenne työhösi ja aito halu olla tuottamassa ensiluokkaista asiakaskokemusta. Ennen kaikkea toivomme sinulta kiinnostusta IT-palveluiden ylläpitoon ja yleistä ongelmanratkaisukykyä. Eduksi luemme aiemman kokemuksen ylläpito- tai service desk -työstä.

Tämä rooli tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamista esimerkiksi AWS:n, Azuren tai Google Cloudin parissa sekä kasvaa asiantuntijana tuotannossa olevien järjestelmien tunteiden tulkkina. Kaikkea sinun ei tarvitse heti aloittaessasi osata – tärkeintä on kiinnostus tekemistä ja oppimista kohtaan. Lupaamme puolestamme tarjota rutkasti mahdollisuuksia ja tukea osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500024
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku
  • Lisätietoja antaa: Jatkuvien palveluiden vetäjä Ella Lopperi (ella.lopperi@gofore.com)