Järjestelmäasiantuntija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme  järjestelmäasiantuntijaa. 

Päivittäiseen työhösi kuuluu ICT -ratkaisujen ja -palveluiden asiakasympäristössä tapahtuvat työt. Vastaat asiakkaiden IT-ratkaisujen ja -palveluiden käyttöönotosta sekä ympäristöjen tuesta. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu monipuolisesti asiakkaiden verkko- ja palvelunympäristöihin liittyviä ylläpitö-, käyttöönotto- ja kehitystehtäviä. 

Oletko etsimämme ratkaisukeskeinen teknistä ymmärrystä omaava tiimipelaaja, jonka sydän sykkii asiakaspalvelulle? Toivomme sinulta kokemusta palvelin- ja verkkoympäristöistä. Asiakastilanteet pystyt hoitamaan niin, että asiakkaalle jää tunne siitä, että hänestä pidetään huolta ja hänen asiansa hoidetaan kerralla loppuun asti. Työntekijänä omaat myös tiimihenkeä ja yhteistyötaitoja sekä vastuullista ja täsmällista otetta työntekoon.

Eduksi tehtävässä on IT-alan sertifioinnit sekä osaamista seuraavista teknologioista; Windows Server, Microsoft Azure, verkko- ja tietoturva teknologiat, virtualisointiympäristöt. Työssä tulee joitakin matkustuspäivä vuodessa joten toivomme, että sinulla on ajokortti ja matkustusvalmiutta tehtävän suorittamiseen.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat asiakkaidemme tarpeen mukaan, ja mahdollisuudet työn aloitukseen ovat jopa pikaiset. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462596
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, IT, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala