Järjestelmäasiantuntija
Mehiläinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?Kiinnostaako sinua tulla mukaan kehittämään merkityksellisiä digitaalisia ratkaisuja terveyden ja hyvinvoinnin saralle? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Me etsimme nyt lisää huipputekijöitä!

Haemme järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Jatkuvat Palvelut / Digitaaliset Palvelut -tiimiin

Mehiläinen ei ole vain tunnettu ja arvostettu sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajana vaan myös työnantajana, joka todella panostaa digitaalisiin palveluihin. Jatkuvat Palvelut -tiimi toimii Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä vastuullaan liiketoiminnan jatkuvuus varmistaen digi-kehityksen toteutumisen. Järjestelmäasiantuntijana työskentelet tiiviissä yhteistyössä Mehiläisen liiketoiminnan ja Digi-tiimin kanssa.

Yhdessä kollegoiden kanssa teet merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa. Työsi on näkyvää ja siinä yhdistyy sekä vaativuus että vastuu, unohtamatta kuitenkaan vapautta vaikuttaa. Tiimimme on hyvin itseohjautuva ja asiantuntijamme päättävät itse tavastaan toimia. Osaava, innostava ja arvostettu työyhteisömme kehittää ja ylläpitää liiketoimintamme kannalta olennaisia ohjelmistoja ja toimialan parhaita digitaalisia palveluita.

Haemme nyt kovan tason järjestelmäasiantuntijaa osaksi infratiimiämme. Työskentelet erityisesti Linux-ympäristöjen parissa ja työnkuvaasi kuuluu ylläpitotehtävien lisäksi uusien ratkaisujen kehittäminen ja parhaiden käytäntöjen jalkauttaminen. Työhösi kuuluu myös tietoturva-asioiden huomioiminen. Tehokkaat työtavat ja työkalut ovat oleellinen osa kulttuuriamme ja haluamme jatkuvasti kehittää toimintatapojamme paremmiksi kaikilla osa-alueilla.

Menestyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys järjestelmien ylläpidosta ja useamman vuoden kokemus tuotantoteknisistä asioista. Hallitset lisäksi työtehtävän kannalta olennaiset työkalut kuten: O365, Powershell, Linux, Citrix, Active Directory, SQL sekä syvällisempää osaamista ainakin yhdestä pilvialustasta.

Ennen kaikkea haemme henkilöä, joka on oma-aloitteinen vastuunkantaja.

Saat ympärillesi 6 hengen tiimin, joka koostuu kovan luokan osaajista, jotka ovat avuliaita ja keiden kanssa on mukava tehdä töitä. Sovit porukkaamme, jos olet avoin tiimipelaaja, jolla on sosiaalista pelisilmää sekä halua oppia uutta. Saat organisaation tuen oman osaamisesi kehittämiseen. Olemme joustava työnantaja ja haluamme antaa ammattilaisillemme vastuuta, vapautta tekemiseen ja mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Toimimme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä, mutta panostamme myös etätyöviihtyvyyteen tarjoten työntekijöillemme heidän itse valitsemansa työvälineet. Kiinnostuitko? Hakuaika päättyy 10.5.2021, mutta lähetäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään mahdollisimman pian. Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ilkka Hietala

Ilkka.Hietala@mehilainen.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452192
  • Tehtäväalue: IT, Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Olavinkatu