Järjestelmäasiantuntija

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Tietoa tehtävästä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. Haaga-Helian IT-palveluissa työskentelee yli 30 henkilöä kattaen niin ohjelmistokehityksen ja IT-palveluhallinnan kuin ICT-infran ylläpidon, päätelaitehallinnan ja helpdesk- sekä lähitukipalvelut.

Haemme IT-palveluihin
järjestelmäasiantuntijaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Järjestelmäasiantuntija toimii osana IT-palveluiden ICT-infra ja pääsynhallinta -ryhmää. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. tallennus- ja palvelinvirtualisointijärjestelmien ylläpito sekä palvelinten ylläpito. Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista NetApp -järjestelmän hallinnasta ja ylläpidosta sekä Vmware ESX -ympäristön hyvää kokemusta. Hakijalla tulee olla kokemusta Windows- ja Linux-palvelimien ylläpidosta.

Hakijalle on eduksi Citrix VDI-ratkaisun tuntemus ja Citrix Cloud, sekä Microsoft 365 ja Azure -ympäristöjen ylläpitokokemus. Myös kaikki hardware- ja järjestelmätason osaaminen tallennusjärjestelmiin ja palvelimiin liittyen on eduksi. Arvostamme korkeakoulumaailman osaamista.
Tehtäväkokonaisuutta on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Edellytämme vähintään alempaa korkeakoulututkintoa ja ainakin viiden vuoden työkokemusta alalta, hyvää suomen- ja englanninkielen osaamista, erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja ja yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-järjestelmäpäällikkö Olavi Kurttio, puh. 029 4471925 ma 12.4. klo 9-11 ja pe 16.4. klo 14-15.

Hae tehtävää viimeistään 25.4.2021. Liitä hakemukseen CV.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta