(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

On organisaatioita, joille millisekunti liian pitkä aika, yksi niistä on Geotrim.

Vuonna 2001 perustettu Geotrim on Suomen johtava maanmittaukseen, rakentamiseen, GNSS-paikannukseen, paikkatietoon ja geospatiaaliseen toimintaan erikoistunut yritys.

Lue lisää www.geotrim.fi

Etsimme nyt Vantaan toimipisteeseemme JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Kyseessä on uusi positio, joten edessä on paljon hiihtämätöntä latua! Tulet työskentelemään Windows -palvelinten ja Windows -työasemien sekä muiden IT-järjestelmien ylläpidon tehtävissä. Lisäksi pääset mukaan käynnissä olevaan ERP -hankkeeseen.

Olemme kartoittamassa myös mobiiliohjelmistojen soveltuvuutta asiakkaidemme käyttöön, joten tämäkin projekti tulee koskettamaan tulevia työtehtäviäsi. Geotrim ei ole suuri korporaatio vaan pienen vaihtuvuuden yhteisö, joten meille on tärkeää, että sinä olet halukas kehittämään ammattitaitoasi ja ymmärrät, että työpäivääsi voi kuulua vaihtelevia tehtäviä.

Työskentelet pääsääntöisesti Geotrimin ICT Specialistin työparina, mutta teet yhteistyötä myös Geotrimin verkkolaite- ja ohjelmistokumppaneiden kanssa. Huoltopalveluiden ohjelmistoasennuksista vastaavat ammattilaiset ja tekniset myyjät ovat myös tärkeä sidosryhmäsi.

Toivomme sinulta seuraavia taitoja ja taustaa

  • Ymmärrystä Microsoftin pilviteknologioista - O365 / D365 osaamista (Power Platform / Dynamics365).
  • Käytännön kokemusta Windows palvelin- ja työasemaympäristöjen hallinnasta, Windows Server 2012 / 2016 / 2019 Active Directory -ympäristöt.
  • SQL -osaaminen, lähinnä Microsoft T-SQL osaaminen.
  • Mobiiliohjelmistoihin liittyvää ymmärrystä (Native / Hybridi / PWA -ratkaisut). Näissä sinun ei tarvitse olla syväasiantuntija, vaan voit kehittää osaamistasi tällä alueella.
  • Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta.

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi mahdollisimman pian, viimeistään 25.2. 2021 ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Tea Laamanen, 0400 219229, tea.laamanen(@)fi.experis.com

Geotrim edustaa useita alan parhaita brändejä. Olemme alan teknologiajohtajan Trimblen maahantuoja ja valtuutettu jälleenmyyjä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja eri toimialoille, niin julkiselle kuin yksityisellekin sektorille. Vastaamme Suomessa Trimblen auktorisoidusta huoltopalvelusta, teknisestä tuesta ja koulutuksesta. Tarjoamme Trimnet VRS-palvelua sekä monipuolisia, joustavasti räätälöitäviä muita palveluita laitevuokrauksesta konsultointiin.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.