(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Oletko kehittymishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka etsii haastavaa ja monipuolista työtehtävää terveydenhuollon teknologian parissa? Kiinnostaako sinua työpaikka Istekissä, yrityksessä joka välittää työntekijöistään?

Istekki Oy:n Terveyden ja hyvinvoinnin teknologiapalvelut tuottaa lääketieteellisen teknologian ja laboratorioanalytiikan ICT-palveluita Pirkanmaalla, Pohjois-Savossa sekä nyt myös Pohjois-Suomessa. Haemme nyt Ouluun järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan osaltaan lääketieteellisen teknologian ja laboratorioanalytiikan ICT-ympäristöjen projekteista sekä ylläpitopalveluista.

Toimit asiakasympäristössä perehtyen käytössä oleviin lääketieteellisen teknologian ja laboratorioanalytiikan laitteisiin ja järjestelmiin, jotka liittyvät lisääntyvissä määrin erilaisiin tietojärjestelmiin. Havainnoit asiakastarpeita ja suunnittelet uusia teknisiä ratkaisuja tehostamaan ja parantamaan asiakkaan toimintaa, huomioiden markkinoilla olevan teknologian sekä asiakkaiden vaateet. Ylläpidät järjestelmille toteutettuja palveluita yhteistyössä tiimisi ja Istekin muiden yksiköiden asiantuntijoiden kanssa. Tuotat laadukasta dokumentaatiota ylläpidon tueksi sekä asiakkaan omaan käyttöön. Ydinosaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella tulet lisäksi saamaan omia vastuualueita asiakkaan toimintaympäristöstä.

Toivomme sinulta vahvaa osaamista ja näyttöjä erikoisympäristöjen järjestelmäosaamisesta ja tehtävään sopivaa koulutusta. Arvostamme tietämystäsi lääketieteellisen teknologian ja laboratorioanalytiikan ICT-ympäristöistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet tekemään yhteistyötä asiakasrajapinnan, laite- ja järjestelmätoimittajien sekä muiden eri organisaatioiden edustajien kanssa ja tarvittaessa ohjaamaan heidän toimintaansa.

Työ itsessään tulee opettamaan paljon ja lisäksi eri osaamisalueisiin erikoistuneiden tiimien asiantuntijat tukevat sinua työtehtävissäsi. Olet asiakkaalle luotettava, ymmärtäväinen ja asiantunteva kumppani, joka tehtävästä riippumatta huolehtii, että asiat viedään maaliin saakka. Oma asenteesi on suuressa roolissa työtehtävässä menestymisessä ja toimintatyyliltäsi olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva.

Tarjoamme merkityksellisen työtehtävän ja hyvän talon tehdä työtä. Istekillä saat resurssit onnistumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen sekä mahdollisuuden tasapainottaa työ ja yksityiselämä.

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetestaus.
Paikka voidaan tarvittaessa täyttää heti soveltuvan henkilön löydyttyä hakuajan ollessa vielä kesken.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Harri Varimo, 040 808 0903, harri.varimo@istekki.fi