(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Cor Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Oletko tietojärjestelmien ylläpitoon orientoitunut ja kehityksestä innostunut ja osaava henkilö?

Cor Group hakee eri liiketoiminta-alueille JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJOITA ammattitaitoiseen ja kunnianhimoiseen työyhteisöön. Työskentelet tiiviissä ja kehittävässä yhteistyössä järjestelmätoimittajien, pääkäyttäjien, ohjelmistokehittäjien, projektipäälliköiden sekä liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa.

Työyhteisömme huokuu hyvää fiilistä ja positiivista asennetta, odotamme sitä myös sinulta, että voisit omalla persoonallasi täydentää meitä. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, uskallat tuoda esiin uusia ideoita ja olet kehittämiseen orientoitunut. Tarjoamme sinulle oman osa-alueen vastattavaksi, mielenkiintoisia projekteja, modernit työvälineet, mukavan työyhteisön sekä kehittymiseen panostavan työpaikan. Yksin ei töitä tarvitse tehdä, vaan tukena on aina tiimi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli koet omaksesi terveydenhuollon järjestelmät, sinulta löytyy ymmärrys tietoverkoista, tietoturvasta, tietokannoista ja ymmärrät miten eri järjestelmien väliset integraatiot sekä niiden testaus toteutetaan. Tiedät mitä SaaS, PaaS, IaaS, GitLab, Docker, Python, MariaDB lyhenteet tarkoittavat ja katsomme eduksesi osaamisen näiden osalta. Eduksesi katsotaan myös aikaisempi kokemus terveyden toimialalta sekä järjestelmien pääkäyttäjyys.

Kykenet omalla asiantuntevuudellasi auttamaan eri liiketoimintoja pääsemään huipputuloksiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa it-alan koulutusta, pystyt toimimaan teknisenä tulkkina asiakkaan ja tuotekehityksen välissä. Voit olla työurasi alussa tai kokeneempi hakija, tärkeintä on aktiivinen työote ja aito kiinnostus uuden oppimista kohtaan. Järjestelmäasiantuntijoiden tehtävänkuvaa pyrimme muokkaamaan osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Cor Groupissa sinua odottaa monialainen, kehitysorientoitunut ammattilaisten työyhteisö, jossa vallitsee hyvä henki ja henkilöstön tyytyväisyyteen panostetaan. Meillä terveys- ja hyvinvointialan uudistajina työskentelee yli 3000 asiantuntijaa ja tarjoamme ison kasvukonsernin henkilöstöedut, joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen sekä hyvät työvälineet. Toimipaikkasi voi olla joko Oulu tai Helsinki.

Valmis liittymään joukkoomme? Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 17.1.2021, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776. Aloitamme haastattelujen tekemisen jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen - odotamme hakemustasi!

Haku alkaa 18. joulukuuta 2020 ja päättyy 17. tammikuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen