(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Esko Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tehtävän kuvaus

Esko Systems Oy omistaa, hallinnoi ja kehittää Esko-potilastietojärjestelmää. Esko-potilastietojärjestelmää on kehitetty yli 20 vuotta käyttäjälähtöisesti suomalaisen terveydenhuollon tarpeisiin. Etsimme oma-aloitteista, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä 

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

potilastietojärjestelmän palvelunhallintaan, integraatioihin ja teknisten ongelmatilanteiden ratkomiseen. Järjestelmäasiantuntija osallistuu tarvittaessa asiakkaan käyttö- ja huoltokatkoihin asiantuntijan ja testaajan rooleissa. Järjestelmäasiantuntijan tehtäviin voidaan sisällyttää hakijan aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan myös tietovarastoinnin ja raportoinnin kehittämistä tietojohtamisen tarpeisiin sekä tuotekehitystehtäviä.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta
  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • integraatio-osaamista
  • osaamista tietokantojen ja raportoinnin ylläpidosta ja kehityksestä (SQL, PowerBi)
  • kykyä lukea, ymmärtää ja analysoida ohjelmakoodia (.NET, C#) 
  • vahvaa analysointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä
  • asiakaslähtöistä asennetta

Tarjoamme sinulle työtä, jolla on merkitystä! Meillä saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Lisäksi saat taustallesi rautaisen ammattitaidon omaavan tiimin tuen, et jää työssäsi yksin.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. 

Hakuaika päättyy 8.12.2020 klo 15.00. Voit täyttää sähköisen hakemuksen osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/jarjestelmaasiantuntija-esko-systems-oy-323502/

Työ alkaa:    Sopimuksen mukaan
Palkkaus:    AVAINTES
Työavain:    323502
 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514, keskiviikkona 25.11. klo 13-14 ja perjantaina 4.12. klo 9-10.