(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Oletko motivoitunut työskentelemään tehdasjärjestelmien parissa? Haluatko kehittyä asiantuntijana ja menestyä yhdessä huipputiimin kanssa?

Liiketoimintamme laajetessa haemme MES (Manufacturing Execution System) ja AM (Asset Management) ‑alueelle järjestelmäasiantuntijaa vahvistamaan tehdasjärjestelmistä vastaavaa Business Engineering ‑ryhmäämme Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevalle toimipisteellemme.

Tässä tehtävässä osallistut tehdasjärjestelmiin liittyvien tarpeiden analysointiin ja järjestelmävaatimusten määrittelyyn sekä vastaat vaatimusten toteuttamisesta aina käyttöönottoon asti painottuen AM‑alueelle. Lisäksi osallistut tuotantokriittisten järjestelmien tukemiseen tuotantomme toimiessa 24/7. Tarkempi toimenkuvasi voidaan määritellä osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella, joten tehtävä sopii hyvin niin uransa alkuvaiheessa olevalle osaajalle kuin kokeneemmallekin asiantuntijalle.

Toivomme sinun tarttuvan haastaviinkin tilanteisiin uteliaasti ja lähtevän luontaisesti ratkomaan haasteita sekä itsenäisesti että yhteistyössä tuotannon ja tukiryhmien kanssa. Toisinaan työympäristömme on hektinen ja olemme monessa mukana samanaikaisesti, joten ethän säikähdä nopeaa reagointia edellyttäviä tilanteita tai tarvetta keskittyä oleellisimpaan. Tässä tehtävässä et suinkaan vastaa kaikesta yksin vaan rinnallasi on oman tiimisi lisäksi asiantuntijoita tuotelaadusta, prosessikehityksestä ja -laadusta, laitehuollosta sekä IT‑tiimistä. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa tuemme toisiamme menestyäksemme yhdessä.

Business Engineering ‑ryhmässä työskentelee kanssasi kuusi kokenutta asiantuntijaa ja teet tiivistä yhteistyötä lähimmän kollegasi kanssa, joka on työskennellyt jo pidemmän aikaa tiimissä ja syventänyt asiantuntijuuttaan sekä MES‑ että AM‑alueella. Tiimi on mukana 24h ylläpito‑ ja tukitoimissa, joten sinulla on halutessasi mahdollisuus tutustua ja osallistua päivystystoimintaan. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä ja kehittyä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Meille on tärkeää, että innostut teknologiastamme ja arvostamme kiinnostustasi MES‑järjestelmiin ja valmistusprosesseihin.

Muratalla me rakennamme uniikkeja ja merkityksellisiä tuotteita, jotka edistävät yhteiskunnallista kehitystä parantamalla elämänlaatua sekä mahdollistamalla turvallisen, itseohjautuvan ajamisen. Meidän innovatiivisen anturiteknologiamme avulla autot pysyvät teillä, ihmisten sydämet jatkavat sykkimistään ja sillat eivät romahda.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkentän ja vapauksia oman työsi johtamiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Monipuolinen koulutustarjontamme tukee sekä työskentelyäsi että ammatillista kehittymistäsi. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn tiimissämme heti, kun sinulle sopii.

Tulet menestymään tehtävässä, mikäli sinulla on

  • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. DI‑ tai FM‑tutkinto tietotekniikasta tai tietojenkäsittelytieteestä tai muulta soveltuvalta alalta)
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • SQL‑ ja tietokanta‑ tai ohjelmointiosaamista
  • Taitoa tiimityöhön sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita

Lisäksi arvostamme kokemusta tehdasjärjestelmistä ja erityisesti MES‑ tai AM‑järjestelmistä sekä ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä. Kokemus valmistavasta teollisuudesta ja tehdasympäristössä toimimisesta tukevat myös menestymistäsi tehtävässä.

Haluatko kuulla lisää? Olli Luoma kertoo mielellään lisätietoja tehtävästä. Tavoitat Ollin hakuaikana puhelimitse tiistaisin klo 14­–15 ja torstaisin klo 10–11 numerosta 040 160 9026 ja muina aikoina sähköpostilla olli.luoma@murata.com.

Kiinnostuitko? Ilmaisethan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan jättämällä vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.11.2020. Voit esimerkiksi jakaa meille LinkedIn‑profiilisi näppärästi rekrytointijärjestelmämme kautta. Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, sillä pyrimme aloittamaan hakijoiden haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeen.

IT Application System Specialist Asiantuntija Applications Software Development Programming Computer Science Engineer Työpaikka Työpaikat Työnhaku Jobs Job Tehdasjärjestelmä