(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisujen toimittaja. Tarjoamme kaikenkattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja yrityksille ja julkisyhteisöille. Ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti, aina ja kaikkialla. Toimimme 17 paikkakunnalla Suomessa ja 80 paikkakunnalla Pohjoismaissa, meillä on 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Kattavan verkostomme ansiosta olemme myös paikallinen, läsnä maamme joka kolkassa. CERTEGOn asiakkaana olet turvassa ympäri kellon, ympäri vuoden, ympäri Suomen. Me suojelemme sinua kaikelta. Lue lisää www.certego.fi  

Haemme järjestelmäasiantuntijaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen!

 

Tehtävässä tulet toimimaan osana Certegon vianhallintatiimiä ja toimit häiriönhallinnan teknisenä järjestelmäasiantuntijana. Sinulta odotetaan teknisiä valmiuksia kulunvalvonnan, työajanhallinnan, videovalvonnan ja tietoliikenteen teknisiin toteutuksiin ja häiriöiden ratkaisuun. Pidät bitit ja tavut napakasti käsissäsi ja kykenet toimimaan aikataulupaineessa tehokkaasti riskejä halliten. Roolissa pääset toimimaan tiimin ja asiakkaan kanssa yhdessä, etsien ratkaisuja kulloiseenkin tekniseen tilanteeseen. Pääset lisäksi osallistumaan järjestelmien kehittämiseen sekä ylläpitoon yhteistyössä muun organisaation ja järjestelmätoimittajien kanssa.  Tehtävänkuva on tekninen, mutta palveluasenteemme on ihmislähtöinen.

Työntekopaikkasi on ensisijaisesti pääkaupunkiseutu, mutta oikean henkilön löydyttyä voimme myös keskustella muista vaihtoehdoista.

Jotta menestyt tehtävässä, tulisi sinulla olla

 • proaktiivinen ja motivoitunut työote
 • kokemusta Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmällä varustettujen ympäristöjen hallinnasta, palvelimet ja työasemat
 • häiriönhallinnan ja/tai asiakasprojektien prosessien tuntemusta
 • hyviä kommunikointitaitoja sekä asiakkaidemme suuntaan, että myös sisäisesti
 • englanninkielen ja teknisen sanaston hallintaa sillä tasolla, että kykenet kommunikoimaan kansainvälisten päämiestemme tai asiakkaiden kanssa
 • osaamista tietoliikenneverkoista, lähiverkko(TCP/IP) ja GSM/3G/4G
 •  
 • sulautettujen järjestelmien tuntemus

 

Työviikkosi meillä voisi koostua esimerkiksi seuraavista tehtävistä:

 • osallistut virhetilanteiden selvittelyyn itsenäisesti sekä yhdessä järjestelmä- ja palvelutuottajien kanssa
 • osallistut kehittämisen ja muutostarpeiden vaikutusten arviointiin
 • seuraat tehtäväalueesi toimintaa ja teet siihen liittyviä parannusehdotuksia
 • tuet asentajiamme heidän kohdatessa haasteita työmaalla ja autat heitä selvittämään vika- tai häiriötilanteen

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon. Hae joukkoomme!


Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mari Hinkkala sähköpostitse mari.hinkkala@certego.fi  tai tiiminvetäjä Sonja Nevaste sähköpostitse sonja.nevaste@certego.fi. Puhelimitse tavoitat meidät 30.9. klo 10-12.00 sekä 5.10. 9-11.00 välisinä aikoina (Mari 040 8626555, Sonja 045 78840314).

 

Lähetä napakka hakemus ja CV palkkatoiveineen 18.10.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla  ”Järjestelmäasiantuntija pääkaupunkiseutu”