(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Haemme DevOps-henkistä järjestelmäasiantuntijaa tiimiimme tallennusympäristön ylläpito- ja kehitystehtäviin Espooseen tai Kajaaniin. Työssä pääset ylläpitämään useita tallennusteknologioita ja toteuttamaan ylläpidon automatisointeja. Työsi sisältöä ovat S3-rajapinta, NAS-, ja SAN-teknologiat ja niihin liittyvät integrointityöt. 

Tehtävässä pääset tutustumaan tieteen tallennustarpeisiin ja viimeisimpään teknologiaan tallennuksen alalla. Asiakkaitamme ovat mm. superlaskennan käyttäjät, kulttuuriaineistoja tallentavat organisaatiot, ja korkeakoulut. 

Olet hankkinut kannuksesi linux-järjestelmien ylläpitäjänä, ja tallennusjärjestelmät ovat lähellä sydäntäsi. Kokemus pienimuotoisesta ohjelmoinnista on toivottavaa. Ilmaiset itseäsi sujuvasti englannin kielellä ja Ansiblella, eivätkä ketterät kehitysmenetelmät ja tiivis tiimityö tunnu sinulle vierailta. Järjestelmäylläpito, koodaus, suorituskykyongelmien selvittäminen ja järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelu ovat sinulle mielekästä sisältöä työpäivässäsi, etkä vierasta konesalityöskentelyäkään. Tarjoamme kehittymismahdollisuuksia, kasvavan toimintakentän ja dynaamisen tiimin. Tuottamasi palvelut ovat ainutlaatuisia ja kansallisesti merkittäviä.

Olemme rautainen asiantuntijaporukka, joka suunnittelee ja toteuttaa tallennusratkaisuja monenlaisiin asiakasympäristöihin, joita CSC toteuttaa palveluntarjoajana. Kehitämme itseämme ja otamme uusia teknologioita käyttöön uusien asiakastarpeiden myötä. 

 

Lähetä hakemuksesi 05.10.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry.