(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Etsitkö uusia mahdollisuuksia urallasi? Haemme asiakkaallemme Turkuun järjestelmäasiantuntijaa. Tehtävä sopii sinulle, joka viihdyt monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien parissa.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja ylläpitämään omia järjestelmiä tiiviissä yhteistyössä liiketoimintomme ja ulkoisten kumppaniemme kanssa. Toimit järjestelmien pääkäyttäjänä ja osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin joko projektipäällikön tai järjestelmäasiantuntijan roolissa.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Toivomme sinulta myös ymmärrystä Windows-palvelin ja – työasemaympäristöistä ja yleensä tietoteknisistä järjestelmä kokonaisuuksista. Kaikkea emme sinun kuitenkaan odota osaavan, joten toivomme sinun olevan motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi.

Teknisen osaamisen lisäksi toivomme valitulta henkilöltä avointa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Arvostamme myös halukkuutta johtaa omaa työskentelyä järjestelmällisesti. Pääset tekemään töitä seitsemän hengen asiantuntijatiimissä ja eri sidosryhmien kanssa, joten toivommekin sinulta joustavaa asennetta ja yhteistyökyvykkyyttä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta. Työtehtävä on vakituinen ja työtä tehdään pääosin Turun toimistolla, mutta myös etätyöskentely on mahdollista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Toimitathan linkin kautta ansioluettelosi sekä lyhyen hakukirjeen, jossa kerrot tarkemmin kiinnostuksestasi sekä kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Senior Recruiter Tomi Niskanen. Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.