(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tuotamme valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Mahdollistamme valtionhallinnon työn sujumisen toimivien ja turvallisten palvelujen avulla. Valtorissa työskentelee 1400 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Valtorin asiakkaita ovat kaikki valtionhallinnon virastot ja laitokset. Asiakkaina voivat olla myös valtion liikelaitokset, muut julkisen hallinnon viranomaiset, julkisoikeudelliset laitokset, eduskunta ja valtion talousarvion ulkopuoliset rahastot ja julkista hallinto- tai palvelutehtävää hoitavat yritykset tai yhteisöt. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

 

Haemme JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

TUVE Palvelutuotannon Tietojärjestelmäpalveluiden tehtäviin kuuluvat tietokanta-alusta-, sovellusalusta- sekä integraatio- ja sanomanvälityspalvelun vastuulla olevien järjestelmien kehittämis-, projekti ja ylläpitotehtävät. Vastaat osaltasi TUVE Palvelutuotannon tuottamista palveluista ja toimit TUVE Tietojärjestelmäpalveluiden asiantuntijana sekä sidosryhmien tukena.

Päätehtävänäsi ovat KUORMANJAON ja SOVELLUSALUSTAPALVELUIDEN tehtävät: kuormanjaon ja sovellusalustojen asennuksiin ja hallintaan liittyvät vaativat asiantuntija-, ylläpito- ja kehitystehtävät sekä yhteistyö ja konsultaatiot asiakkaille. Jatkuvan palvelun varmistamiseksi tehtävään liittyy varallaolo.

Hakijalta odotamme:
Haemme sinua, jolla on aidosti halu oppia uutta, kehittää omaa sekä koko palvelun osaamista. Sinulta luonnistuu niin tiimityöskentely kuin vahva ote itsenäiseen ja ratkaisuhakuiseen työskentelyyn. Tehtävässä suoriutumista auttaa oma-aloitteisuus, oman osaamisalueen erinomainen hallinta, laajojen teknisten kokonaisuuksien hahmottamiskyky, kärsivällisyys, hyvä ongelmanratkaisukyky ja yhteistyötaidot toimia eri sidosryhmien kesken.

Luemme eduksi:
Tehtävien menestyksellistä hoitamista edesauttaa soveltuva IT-alan koulutus, vahva sovellusalusta osaaminen mm. Oracle, Oracle WLS, Oracle Siebel, Tomcat ja MS IIS, vahva verkko-osaaminen sekä myös mahdollinen tietokantaosaaminen DB2, MS SQL Server ja/tai Postgre tuotteista luetaan eduksi

Edut:
Lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurituki

Muita tehtävään liittyviä tietoja
Tehtävän sijoituspaikka on Helsinki tai Rovaniemi.Tehtävän toivottu aloitus on 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalla on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Hakeminen
Haethan tehtävää 2.10.2020 klo 16:15 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-501-2020).

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Sirkka-Liisa Korhonen
Ryhmäpäällikkö
Puhelin: 029 548 7476