(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tuotamme valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Mahdollistamme valtionhallinnon työn sujumisen toimivien ja turvallisten palvelujen avulla. Valtorissa työskentelee 1400 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Valtorin asiakkaita ovat kaikki valtionhallinnon virastot ja laitokset. Asiakkaina voivat olla myös valtion liikelaitokset, muut julkisen hallinnon viranomaiset, julkisoikeudelliset laitokset, eduskunta ja valtion talousarvion ulkopuoliset rahastot ja julkista hallinto- tai palvelutehtävää hoitavat yritykset tai yhteisöt. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

 

Haemme JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Tule osaksi mukavaa tiimiämme, jonka vastuulla on Varmistus-, Tallennus- ja Tietokantapalvelut. Etsimme nyt vahvistusta erityisesti Varmistuspalveluidemme tuottamiseen.

Järjestelmäasiantuntijana ylläpidät ja kehität Valtorin vastuulla olevia palvelinjärjestelmiä. Tehtävääsi kuuluvat palvelutuotantoon liittyvät tekniset asiantuntijatehtävät sekä suunnittelun että toteutuksen osalta, tiivis vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa ja toimittajien ohjaaminen. Järjestelmäasiantuntijana vastaat kapasiteetti- ja käyttöpalveluiden varmistusjärjestelmien asennuksista, testauksesta, käyttöönotoista, dokumentoinnista, tuotannon aikaisesta operoinnista ja varmistusten valvonnasta. Tehtävässä osallistut jatkuvan palvelun tuottamiseen Valtorin asiakkaiden käyttöpalveluympäristöissä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Vastuullasi on laatia teknisiä toteutussuunnitelmia ryhmän vastuulla olevista kokonaisuuksista hankkeissa, projekteissa ja ylläpidossa, sekä osallistua toiminnan kehittämiseen. Odotamme saavamme joukkoomme reippaan työtoverin ja hyvän tiimipelaajan.


Hakijalta odotamme
Tehtävään sopivaa koulutusta tai muuten hankittua osaamista.
• Osaamista ja aikaisempaa työkokemusta varmistusjärjestelmistä.
• Osaamista Linux- ja/tai Windows-pohjaisista palvelinkäyttöjärjestelmistä.
• Innostunutta ja aikaansaavaa työotetta.
• Omistautunutta asennetta työtehtäviin ja asioiden läpivientiin sekä uusien asioiden
opiskeluun.
• Hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa.

Kuvaus eduiksi luettavista seikoista:
• Kokemus erilaisista tietojärjestelmissä ja niiden alustoissa käytetyistä teknologioista.
• Osaaminen seuraavista varmistusjärjestelmistä: Veritas NetBackup, Veritas BackupExec, IBM Spectrum Protect / IBM Tivoli Storage Manager (TSM), Micro Focus Data Protector, Dell EMC NetWorker.
• NetApp-levyjärjestelmä osaaminen.
• SAN-kuituverkkojen tuntemus.
• Osaaminen konesalin taustajärjestelmistä.
• Tuntemus virtualisointiratkaisuista; VMware, Hyper-V.
• Kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.
• Aikaisempi kokemus palvelutuotannosta.

Edut
• Lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurituki

Muita tehtävään liittyviä tietoja
Tehtävän sijoituspaikka on Helsinki tai jokin muu Valtorin toimipisteistä. Tehtävän toivottu aloitus on 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalla on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Hakeminen
Haethan tehtävää 23.9.2020 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-745-2020).

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Pia Jaakkola
Ryhmäpäällikkö
Puhelin: 050 4645219
Sähköposti: pia.jaakkola@valtori.fi