(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Oletko Senaatin uusi järjestelmäasiantuntija?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Tehtävänäsi on tukea liiketoiminnan kehitystä tuomalla yhtälöön tietokantaosaamista ja näkemystä suurten datamassojen hallinnasta. Vastaat ratkaisujen suunnittelusta yhdessä liiketoiminnan kanssa ja osallistut toteutuksiin asiantuntijana. Lisäksi vastaat toteutusten jatkokehityksestä ja sovellustoimittajien ohjauksesta.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

 

Odotuksemme ovat

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • kokemusta tietokantaratkaisujen suunnittelusta
  • kokemusta suurten datamassojen käsittelyyn tarvittavista järjestelmistä.

Arvostamme myös kiinteistö- ja rakennusalan tuntemista (erityisesti tietomallit), kokemusta toimittajien ohjauksesta sekä IoT-laitteiden ja rakennusautomaation tuottaman datan hallinnasta.

Lisätietoja tehtävästä antavat tietohallintopäällikkö Heikki Heinonen, p. 040 410 4014 (ti 18.8. klo 12-13 ja ke 19.8. 13-14) ja tietohallintojohtaja Jussi Hirvelä, p. 040 527 1019 (pe 21.8. klo 8.30-10 ja ti 25.8. klo 15-16.30).

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 1.9.2020.