(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Valtti Fokus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Järjestelmäasiantuntija 

Valtti Fokus Oy on voimakkaasti kasvava lahtelainen IT-talo, joka tarjoaa asiakkailleen täyden valikoiman IT-palveluja. Tällä hetkellä meillä työskentelee yhteensä 15 IT-alan ammattilaista, jotka huolehtivat asiakkaidemme IT-tarpeista aina pilvipalveluista konesaliratkaisuihin sekä service deskistä pilvi- ja tietoturvakonsultointiin. Olemme osa IT-palvelutalo Valttia, jossa työskentelee yhteensä 120 IT-alan huippuosaajaa neljällä eri paikkakunnalla. 

Etsimme Lahden palvelutuotannon tiimiimme kahta järjestelmäasiantuntijaa. Työtehtäviisi kuuluu mm. palvelin- ja työasemaympäristöjen hallinta ja ylläpito, virtualisointiratkaisut (VMware/Hyper-V), lähiverkkoratkaisut ja Microsoftin pilvipalvelut. Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta yllämainituista työtehtävistä. Työtä tehdään pääsääntöisesti asiakkaillemme, ja siksi toivomme, että sinulta löytyy ajokortti ja oma auto. Toivomme myös, että olet itseohjautuva, tiimityöskentelytaitoinen, aidosti kiinnostunut tietotekniikasta ja ennen kaikkea erinomainen asiakaspalvelija.   

Tarjoamme sinulle 

  • Mukavan ja rennon työyhteisön, jossa saat hoitaa työtehtäviäsi itsenäisesti, mutta apua ja sparrausta löytyy aina.  

  • Erinomaiset työsuhde-edut (mm. täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas- ja virike-etu, kuntosali, kattava työterveyshuolto ja hammashoitoetu). 

  • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa yrityksemme mukana kohti IT-alan kovinta kärkeä.

Kuulostiko siltä, että voisit olla osa Valtin kasvutarinaa? Vastaa linkissä olevaan kyselyyn ja katso olisimmeko me sinulle unelmiesi duunipaikka - koko tiimimme on valmiina perehdyttämään sinut uusiin työtehtäviisi! 

Lisätietoja voit kysyä Mikolta, mikko.malmberg@valtti.com puh. 050 518 4414.